Ultima oră
VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou VIDEO | Farul - CFR Cluj 2-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Cojocaru marchează din nou
Mesaj pentru Horia Tecău Mesaj pentru Horia Tecău
Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie Un arbitru de scaun bulgar a primit interdicţie pe viaţă pentru încălcări legate de corupţie
VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj VIDEO | Soluţie pentru naţională! Louis Munteanu, gol de mare fineţe în poarta celor de la CFR Cluj
Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri Lovitură pentru un club cu pretenţii din Superliga! A primit interdicţie la transferuri
"Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV "Cea mai bună decizie". Aducerea lui Lobonţ pe banca Rapidului, lăudată de un fost internaţional | VIDEO EXCLUSIV

Pintilii, surprins de vestea că Florinel Coman ar putea pleca de la FCSB. Cum a comentat antrenorul interimar situaţia vedetei sale

FCSB Publicat pe 12 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20917930/3/pint.jpg

Ideea lui Florinel Coman de a-i cere lui Gigi Becali permisiunea de a se transfera în SuperLigă, dezvăluită de finanţatorul FCSB în cadrul emisiunii Fotbal Show, i se pare complet inoportună lui Mihai Pintilii.
 
Interimarul de la FCSB susţine că atacantul lateral nu a dat semne că ar vrea să plece, ba dimpotrivă, şi consideră că orice altă echipă din România, în afară de FCSB, ar reprexenta un pas în spate:
 
"Nu ştiu nimic de cazul lui Coman. El s-a antrenat cu zâmbetul pe buze, s-a antrenat bine. Din discuţiile avute cu el, nu mi-a zis că vrea să se transfere. Nu l-aş vedea la o altă echipă din România. Ar fi o lovitură pentru noi toţi să plece Coman. 
 
Ar fi bine să plece în afară, să schimbe mediul. Cred că în România ştie toată lumea cine e Florinel Coman, ce calităţi are. Să te întorci de unde ai plecat mi se pare un pas înapoi. 
 
El e conştient de calităţile pe care le are, nu are cum să uite fotbalul. E perfect normal să treci printr-o perioadă mai slabă în fotbal", a spus Pintilii, sâmbătă, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC U Craiova.


Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman i-a cerut să îl împrumute la o altă echipă în ideea în care o astfel de mutare l-ar ajuta să îşi revină la forma care l-a consacrat.

Patronul celor de la FCSB a explicat că nu a fost de acord, deoarece s-a temut ca cel poreclit ”Mbappe” să nu ajungă la CFR Cluj sau Rapid, una dintre rivalele FCSB în lupta pentru titlu, unde să mai dea şi randament.

În acelaşi timp, Becali a recunoscut că încă mai are încredere în Florinel Coman că îşi poate reveni în formă la FCSB.

De asemenea, finanţatorul ”roş-albaştrilor” a ţinut să o ironizeze pe Dinamo, despre care a spus că se bate la titlu şi îi este frică să îl cedeze sub formă de împrumut pe Coman.

”Pei, dacă el Coman, săracul, nu poate să mai dribleze un puşti de Divizia B. Pe cuvântul meu, mie chiar mi-e milă de el, pentru că e mare talent. Ce se întâmplă, nu pot să îmi dau seama. Ceva, ceva 100 % este. Nu se poate un copil la 19 ani să fie Mbappe cum îi spunea Hagi, iar la 24 când trebuie să fie bombă, el nu mai poate să facă ce făcea la 18 ani. Înseamnă că e în neregulă ceva!

(n.r.- dacă l-ar împrumuta pe Coman) Am crezut în el, cum să dau un jucător în care cred. Am crezut că vine şi ne salvează. Cred încă în el! Cum să dau un jucător în care cred, am dat bani pe el, 3 milioane de euro. Vreau să ne scoată el din asta, cum să îl dai? Ce Coman e un fotbalist pe care am dat două sute de mii.

(n.r.- ce îi spune Coman) El mi-a spus că el ar vrea să îl dau undeva împrumut. Probabil o avea ceva de prin România, că cere o hârtie. Că dacă are hârtie, vrea să plece unde vrea. Probabil undeva pe aici, cam bănuiesc eu ce. Nu vreau să mai fac circ, polemici. Dar ce cred eu, stai că vine perioada de transfer. Îi dau să îl împrumutăm undeva, dar nu pot să îi dau hârtie. Că după aia se duce la CFR sau la Rapid, sau la Dinamo. Şi nu pot să dau un jucător la o contracandidată la Dinamo. Că Dinamo se bate cu noi la titlu.”, a declarat Gigi Becali, într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele