Ultima oră
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek
VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace VIDEO | Ploaia a creat mari probleme la Sibiu! Organizatorii au făcut eforturi mari pentru ca Hermannstadt - Petrolul să se joace
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Găman deschide scorul

Preşedintele Indoneziei cere audit la toate stadioanele, după tragedia de săptămâna trecută de la Malang

Fotbal Internațional Publicat pe 5 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20878942/1/ind.png


Preşedintele indonezian Joko Widodo s-a deplasat, miercuri, în oraşul Malang, unde săptămâna trecută o busculadă la un meci de fotbal s-a soldat cu 131 de morţi. Widodo a anunţat că va cere audit la toate stadioanele din ţară, informează AFP.
 
“Vreau să aflu rădăcina problemei care a dus la această tragedie, pentru a putea găsi cea mai bună soluţie. Îi voi cere ministrului Lucrărilor Publice să facă audit la toate stadioanele folosite de liga de fotbal”, a spus preşedintele Indoneziei.
 
Joko Widodo are programate la Malang o vizită la spitalul din oraş şi o vizită la stadionul la care a avut loc busculada sângeroasă.
 
Fanii echipei Arema FC au invadat  terenul de pe stadionul Kanjuruhan din Malang City, după ce echipa lor a pierdut, sâmbătă, scor 2-3, cu Persebaya Surabaya. A fost pentru prima dată în mai bine de douăzeci de ani când Arema FC a pierdut în faţa marii sale rivale.
 
Poliţia, care a numit incidentul o „revoltă”, a încercat să-i convingă pe fani să se întoarcă în tribune şi a tras gaze lacrimogene după ce doi ofiţeri au fost ucişi. Multe victime au fost călcate în picioare.
 
Autorităţile au anunţat că 131 de oameni au murit şi 323 au fost răniţi
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri