Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!

FCSB Publicat pe 30 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20935813/1/sut.jpg


Pretenţiile prea mari pe care le-a avut Gigi Becali i-au făcut pe turcii de la Trabzonspor să se retragă de la negocierile pentru transferul lui Adrian Şut. Campioana din SuperLig s-a orientat, astfel, Daniil Utkin de la Rostov.
 
Interesul lui Trabzonspor pentru Şut a venit cumva surprinzător, scouterii clubului turc considerând că mijlocaşul central al celor de la FCSB e pregătit să facă pasul spre un nivel mai mare şi să devină o soluţie de rezervă pentru Marek Hamsik. Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, a mers în Turcia pentru negocieri, însă acestea au intrat în impas din cauza diferenţei de preţ dintre cerere şi ofertă. Trabzon a pus pe masă două milioane de euro, o sumă considerabilă pentru SuperLiga României, însă Becali a plusat şi a cerut cu un milion mai mult. Imediat, turcii s-au retras din cursă:
 
"Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Mi-au spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, anunţa Becali, zilele trecute.
 
Acum, jurnaliştii de la Fotospor anunţă că actuala campioană a Turciei a închis definitiv pista Adrian Şut şi pregăteşte transferul lui Daniil Utkin, mijlocaş central care joacă în Rusia, la Rostov, şi în schimbul căruia Trabzon vrea să ofere un milion de euro pentru 50% din drepturile federative.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele