Ultima oră
NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi NEWS ALERT | Prima reacţie din Giuleşti după şedinţa de astăzi
E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului E gata! Cine o va pregăti pe Rapid până la finalul sezonului
Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal Lovitură spectaculoasă pregătită de un club din Superligă! Simona Halep ar putea intra în fotbal
Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă” Vivi Răchită a dezvăluit trei episoade halucinante de pe vremea ”Cooperativei”! ”Cu pistol pe masă”
VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă VIDEO | Flacăra Olimpică a fost aprinsă
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni

Rachid Bouhenna poate pleca de la FCSB chiar şi în această vară. Clubul renunţă la el, dar decizia îi aparţine

FCSB Publicat pe 19 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20824592/1/bouhenna.jpg

Rachid Bouhenna, în vârstă de 31 de ani, va pleca de la FCSB mai devreme sau mai târziu. Clubul l-a anunţat că îşi poate căuta o altă echipă încă de acum, însă totul depinde de fundaşul francez cu cetăţenie algeriană. Fie pleacă acum, până la terminarea perioadei de transferuri, fie părăseşte FCSB în iarnă.

Gigi Becali a confirmat cele spune şi de Nicolae Dică zilele trecute, anume că Rachid Bouhenna nu va mai primi şanse la FCSB, chiar dacă a fost adus în urmă cu o lună şi a jucat până acum doar patru meciuri, toate în SuperLiga României.

El are timp să mai plece, dacă nu, o să stea numai în tribune”, spus Gigi Becali în ceea ce-l priveşte pe Bouhenna, la Pro Arena.  

Rachid Bouhenna (31 de ani) a evoluat pentru CFR Cluj în 19 meciuri din sezonul trecut, în toate competiţiile, în care a înscris şi un gol. 500 de mii de euro este cota actuală de piaţă a algerianului de origine franceză, ce măsoară 1,91 metri, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Bouhenna ajunsese în Gruia din postura de jucător liber de contract, după o primă aventură în România la Sepsi OSK. Aşa a semnat şi cu FCSB, tot liber de contract.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele