Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Reapare în discuţie transferul lui Octavian Popescu la Torino. Mijlocaşul român, dorit de antrenorul Ivan Juric. UPDATE: Reacţia lui Victor Becali

FCSB Publicat pe 20 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20746085/1/oct-popescu.jpg

În vârstă de 19 ani, Octavian Popescu pare unul dintre puţinii fotbalişti din Casa Liga 1 care pot fi protagoniştii unor transferuri de ordinul milioanelor bune de euro în afara României. Mijlocaşul FCSB-ului este dorit de Torino FC, despre care s-a mai scris şi în perioada trecută chiar şi în presa din Italia.

UPDATE luni (20 iunie), ora 10:46: Victor Becali, reprezentatul firmei care-l impresariază pe Octavian Popescu, a vorbit despre posibilitatea ca jucătorul FCSB-ului să ajungă în Italia. Nu a negat ipoteza, dar a recunoscut şi că în acest moment nu este nimic concret în priviţa mutării.

El a accentuat ideea conform căreia treceea lui Popescu la Torino se va face doar dacă Gigi Becali va primi banii pe care îi doreşte, undeva în jurul a zeci de milioane de euro.

El e jucătorul lui FCSB. Nu ştiu ce se va întâmpla. Ştiţi pretenţiile patronului de la FCSB. Dacă vine o ofertă care să-i placă, acceptă. Dacă nu, nu-l interesează. El vrea să încerce să intre în grupele cupelor europene. Dacă va fi o ofertă astronomică, o va accepta. 

Nu ştiu ce se va întâmpla. Dacă zice o sumă, el mai lasă, dar nu prea mult. Deocamdată nu este nimic concret.

Meciurile naţionalei nu i-au făcut niciun deserviciu lui Popescu. Nu a jucat extraordinar, dar când a fost titular, echipa a câştigat. Nu poate fi un deserviciu când eşti convocat”, a spus Victor Becali pentru GSP.


Informaţiile iniţiale 

De altfel, chiar şi acum a adus în discuţie mutarea presa sportivă din Peninsulă, precizând că Octavian Popescu e dorit chiar de antrenorul torinezilor, Ivan Juric. Este dată şi lista fotbaliştilor doriţi, iar aceasta e următoarea:

  • Gabriel (portar, Lecce), Dovbryk (atacant, Dnipro), Faes (fundaş, Reims), Fares (fundaş, Lazio), Gnonto (atacant, Zurich), Haveri (fundaş, Rimini), Joao Pedro (atacant, Cagliari), Maggiore (mijlocaş, Spezia), Mandragora (mijlocaş, Juventus), Mazzocchi (fundaş, Salernitana), Nelsson (fundaş, Galatasaray), Pellegri (atacant, Monaco), Praet (mijlocaş, Leicester), Solomon (atacant, Shakhtar Doneţk), Strefezza (atacant, Lecce) şi Yilmaz (fundaş, Besiktas)

Nu ştiu. Nu are nicio ofertă, la Tavi Popescu nu se poate vorbi de transfer. Nu poate să plece pe suma pe care vreau eu. Nu mai spun, că iar râd de mine.

Dacă eu vreau 50 de milioane... Eu vreau 50 de milioane. Pe 10 nu îl dau, I-am zis lui Giovanni, nu îl dau. El are 19 ani. A participat la toate golurile cu Voluntari. La final era supărat. A greşit trei pase la început. El are calitate mare”, a spus Becali în trecut, despre Oct. Popescu.

Sezonul trecut, în 38 de meciuri, Octavian Popescu a marcat de 10 ori şi a oferit 4 pase de gol pentru FCSB. Actuala sa cotă de piaţă este de 4 milioane de euro.

Adrian Cristea nu crede în Oct. Popescu

Adrian Cristea, fostul mijlocaş al celor de la FCSB şi Dinamo, nu este impresionat de Octavian Popescu (19 de ani).

”Prinţul” a afirmat că în campionatele externe sunt sute de fotbalişti ca ”perla” lui Gigi Becali şi că acesta a confirmat doar la FCSB, motiv insuficient pentru a cere sume astronomice pentru vânzarea sa, aşa cum procedează finanţatorul ”roş-albaştrilor”.

Cu toate acestea, Octavian Popescu se numără printre favoriţii lui Adrian Cristea din Casa Liga 1, alături de rapidiştii Horaţiu Moldovan şi Rareş Ilie, şi de colegul său Ştefan Târnovanu.

”Fotbalul românesc e într-o beznă totală. E un întuneric total! Grav este că nu se vede nicio luminiţă. Nu ştim încotro ne îndreptăm. Cauzele sunt multiple. De la vârf, până la bază, la copii şi juniori.

În Brazilia şi Argentina, fiecare echipă are jucători talentaţi. Sunt sute de Octavian Popescu pe afară. Campionatul nostru e slab! Nu reprezintă nimic în Europa. El a jucat doar la FCSB. În Europa joacă? Nu! În echipa naţională? Nu! Atunci pe ce să ceri 50 de milioane?

La noi, mă mai uit doar la meciuri importante, nu pot să mă mai mult la Academica Clinceni cu Gaz Metan. Nu e o imagine bună ce se întâmplă cu aceste echipe. Îmi plac Octavian Popescu, Rareş Ilie, Horaţiu Moldovan, Târnovanu de la FCSB.”, a declarat Adrian Cristea, potrivit PlaySport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele