Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Schimbare în organigrama FCSB! Post nou pentru Mihai Stoica: "Faci selecţie şi dai jumate afară!"

FCSB Publicat pe 6 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20941987/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg


Dorinţa lui Gigi Becali de a economisi bani la FCSB duce la o schimbare de oranigramă la vicecampioana României. Mihai Stoica va prelua atribuţiile lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, şi va avea mână liberă la Academia din Berceni.
 
Nemulţumit de sumele de bani investite în sectorul juvenil fără rezultate concrete, latifundiarul din Pipera l-a mandatat pe Mihai Stoica să schimbe direcţia spre care merge Academia din Berceni. Astfel, pentru că vrea să reducă pe cât posibil cheltuielile cu baza, antrenorii şi personalul, Becali i-a impus lui Stoica să reducă spre minim costurile. 
 
Cum s-a ajuns aici? Becali îi ordonase acelaşi lucru lui Vasile Geambazi, fondatorul Academiei, dar nepotul său nu a acceptat reducerea bugetului şi concedierea unor oameni. Astfel, MM a primit puterea supremă, iar managerul general va da, cât mai curând, startul unei perioade în care va selecta şi va vedea cine va mai rămâne în proiect. În plus, Becali e gata să renunţe şi la Unirea Constanţa, formaţia din Liga 2 de care se ocupă Vasile Geambazi:
 
"I-am spus lui Vasi Geambazi să facă curţenie la academie. Vreau să nu mă mai coste 120.000 de euro, vreau să mă coste 60.000. I-am spus să facă curăţenie, dar nepoţii mei nu ascultă, fac ce vor.
 
Aşa că am spus că de selecţie se ocupă MM! «Fă selecţie şi dă jumătate din ei afară! Jumătate din antrenori, jumătate din personal!». Pentru ce să bag atâţia bani? Că nu scot nimic. Sunt doar câţiva care au ieşit de acolo, Pantea, Chiriţoiu, Ciuciulete şi încă unul.
 
Am zis eu că fac echipă de Divizia B, dar o să o desfiinţăm şi pe aia, am băgat şi pe acolo vreo 300.000 (n. red - suma investită în Unirea Constanţa, satelitul FCSB-ului din Liga 2)", a spus Becali, marţi, la Pro Arena.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele