Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Schimbarea de trei puncte a lui Petrea, contestată de Panduru: "Ce o fi fost în capul tău!?". UPDATE: Reacţia lui Becali

FCSB Publicat pe 9 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20699973/1/sergiu-bus.jpg


Basarab Panduru consideră că schimbarea lui Toni Petrea din minutul 84, cu Mamut în locul lui Ianis Stoica, a fost una norocoasă.

UPDATE: Nici Gigi Becali nu a găsit logica în schimbarea inspirată făcută de Toni Petrea pe finalul meciului: "Petrea a făcut o mutare nejustificată, nu avea nicio logică, stai, mă, îl bagi pe Mamut?! L-aş fi băgat, dar nu are logică, cum a zis Ciprian (n.red - Ciprian Marica), mai bine bagi fundaşii centrali", s-a rezumat să spună finanţatorul FCSB.
 
U. Craiova - FCSB a fost decis de golul croatului, marcat la două minute de la intrarea pe teren, dar fostul mijlocaş consideră că înlocuirea făcută de Toni Petrea a fost una fără logică, chiar dacă antrenorul a fost lăudat pentru inspiraţia de care a dat dovadă pe finalul meciului din Bănie:
 
"Ce o fi fost în capul tău că l-ai băgat acum, nu ştiu, dar uite că a dat gol. Nu mă aşteptam să se mai întâmple ceva, au început mai bine meciul cei de la FCSB, după care s-a echilibrat.
 
Nu ai cum să bagi un jucător care 16 luni nu dă niciun gol şi să speri că dă gol. Nu doar că nu dă niciun gol, tu nici nu îl bagi ultimele meciuri, nici în ala în care conduci 4-0, să zici că poate ai nevoie de el într-o zi, la cinci schimbări.
 
Ce să fie? Ai băgat un jucător care nu dă nicun gol ca să ce? Ca să mai aibă un meci în care nu dă gol. Sunt mulţi atacanţi pe acolo care nu au nimic. Bagi la cel mai important meci un jucător care nu dă gol şi zici că poate o să marcheze", a declarat Panduru, la Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele