Ultima oră
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat
S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid S-a decis cine va fi antrenorul Barcelonei din sezonul viitor! Decizia luată de Xavi, după eşecul cu Real Madrid
Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului Răsturnare de situaţie! Florinel Coman ar putea să nu mai plece în Qatar la finalul campionatului
Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a reziliat contractul cu Cătălin Golofca. UPDATE: Mijlocaşul, prezentat la FC Botoşani

Sepsi OSK Publicat pe 21 dec 2022
mail-share icon Email

UPDATE: FC Botoşani anunţă că a ajuns la un acord cu Cătălin Golofca, liber de contract după despărţirea de Sepsi Sf. Gheorghe.

Mijlocaşul originar din Suceava a mai evoluat în tricoul roş-alb-albastru, între anii 2016-2017, respectiv 2018-2019, timp în care a adunat 107 meciuri şi 22 de goluri în toate competiţiile.

În vârstă de 32 de ani, Golofca a mai evoluat pentru Cetatea Suceava, Rapid Suceava, FCSB şi CFR Cluj.


Sepsi OSK a anunţat rezilierea contractului cu mijlocaşul Cătălin Golofca, de comun acord. Fotbalistul de 32 de ani a stat la formaţia din Sfântu Gheorghe doi ani şi jumătate, în primă fază sub formă de împrumut de la CFR Cluj, iar apoi, în vara lui 2021, a fost transferat definitiv.

În acest sezon, Golofca a prins doar 17 meciuri pentru Sepsi şi a marcat de două ori, ambele reuşite venind în SuperLiga României. Acum a rămas fără acord, urmând să îşi caute un nou angajament, poate tot în prima ligă din România.

Sepsi OSK şi Cătălin Golofca au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Mijlocaşul, în vârstă de 32 de ani, a ajuns în toamna anului 2020 la echipa noastră.

Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, a anunţat Sepsi.

Cătălin Golofca, dublu campion al României cu CFR Cluj, a evoluat şi la FCSB 

Cătălin Golofca a evoluat, pe lângă CFR Cluj şi Sepsi, la FC Botoşani, FCSB, Rapid Suceava sau Cetatea Suceava. Născut la Suceava, Cătălin Golofca este de două ori campion al României cu formaţia din Cluj, în 2020 şi 2021. În acelaşi timp, are şi două trofee cu Sepsi, Cupa României şi Supercupa României, în sezonul 2021/2022, respectiv 2022-2023.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele