Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Transferurile lui Andrei Cordea, Adrian Şut şi Malcom Edjouma au picat! Anunţul lui Gigi Becali

FCSB Publicat pe 25 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20930879/1/gigi-becali.jpg

FCSB nu-i mai cedează pe Andrei Cordea, Adrian Şut şi Malcom Edjouma, după cum a declarat Gigi Becali vineri dimineaţă. Omul de afaceri a afirmat că nu a primit banii pe care i-a cerut pe niciunul dintre ei, astfel că vor continua, probabil, la FCSB şi în 2023.

Andrei Cordea, Adrian Şut şi Malcom Edjouma au fost doriţi de echipe diferite, ultimii doi de formaţii din Turcia şi Ungaria, dar modul în care au decurs negocierile nu a fost unul pozitiv, astfel că afacerile au picat.

Pentru Cordea am dat preţul, n-am mai vorbit. Pentru Şut am dat preţul, n-am mai vorbit. Pentru Malcom ei vor să dea doar un milion, eu nu-l dau. Asta e! Din Ungaria, nu ştiu. MOL, parcă, da (n.r. - cine-l vrea pe Edjouma).

Pentru Cordea am dat preţul, n-am mai vorbit. Pentru Şut am dat preţul, n-am mai vorbit. Pentru Malcom ei vor să dea doar un milion, eu nu-l dau. Asta e! Din Ungaria, nu ştiu. MOL, parcă, da (n.r. - cine-l vrea pe Edjouma)”, a spus Becali, conform sport.ro.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andrei Cordea, potrivit site-ul de specialitate Transfermarkt. Cordea a adunat, de asemenea, 3 selecţii pentru naţionala României.
  • Adrian Şut a semnat cu FCSB în 2019, iar de atunci a jucat în 66 de confruntări pentru formaţia pregătită acum de Mihai Pintilii. A marcat de trei ori şi a oferit două pase de gol, iar actuala cotă de piaţă e de 900.000 de euro.

Valentin Gheorghe poate schimba echipa în această iarnă

Valentin Gheorghe a atras atenţia cu evoluţiile avute în acest sezon din Turcia, la Umraniyespor, unde FCSB l-a împrumutat în vară, motiv pentru care şi alte echipe din ”ţara semilunii” sunt interesate de el, chiar din pauza competiţională care va veni, din iarnă. Se pare că mijlocaşul de 25 de ani este dorit de Adana Demir, formaţie pregătită de Vincenzo Montella.

Gheorghe are două goluri şi o pasă decisivă în acest sezon, în 12 meciuri, dar Vincenzo Montella vrea să forţeze un împrumut din iarnă de la FCSB, chiar dacă acordul cu Umraniyespor este valabil până la finalul întrecerii, conform Fanatik. Rămâne de văzut cum se va încheia situaţia, una destul de dificilă.

Valentin Gheorghe a jucat 29 de meciuri pentru FCSB în toate competiţiile şi a marcat şapte goluri, iar vicecampioana a încasat 25.000 de euro în urma cedării pe perioadă determinată de timp.

Valentin Gheorghe este un jucător născut la 14 februarie 1997, în Ploieşti. Este un produs 100% al celor de la Astra Giurgiu, club pe care l-a reprezentat în 122 de partide, reuşind 28 de goluri şi 9 assisturi. De asemenea, a evoluat şi într-o partidă pentru România U21.

El a venit în vara lui 2021 la FCSB, de la Astra, pentru 250.000 de euro.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele