Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

U. Craiova pregăteşte primele plecări! Cele 5 nume la care renunţă Reghecampf. UPDATE: Marius Constantin şi Alexandru Mateiu, liberi!

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20707798/1/reghecampf.jpg

Universitatea Craiova pregăteşte plecări importante în această vară, iar primele nume trecute pe lista de transferuri de către Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Rotaru au fost dezvăluite în presă. Nu mai puţin cinci jucători ar urma să plece, în primă fază, din Bănie.

UPDATE sâmbătă (28 mai), ora 21:08): Sorin Cârţu a confirmat primele două nume care vor pleca de la U. Craiova în această vară. Este vorba de Marius Constantin şi Alexandru Mateiu, ale căror contracte expiră.

Săptămâna asta o să ne întâlnim cu domnul Rotaru şi cu Marian Copilu, să discutăm strategia din viitorul apropiat. Eu nu am auzit că şi-ar dori jucători. Consider că e bine ca echipa să primească întăriri. În acelaşi timp, din lot s-au eliberat două posturi în acest moment.

Este vorba despre Marius Constantin, care a terminat contractul, şi Mateiu. Ceilalţi jucători sunt sub contract şi nu am bani să-i dau afară”, a declarat Sorin Cârţu la Orange Sport.


UPDATE marţi (17 mai), ora 16:35: Încă un nume s-ar afla pe lista plecărilor Universităţii Craiova. Din câte se pare, conform Fanatik, şi Mirko Pigliacelli îşi doreşte o nouă experienţă la o altă echipă, dar informaţia nu e chiar surprinzătoare. Şi în precedentele campanii de transferuri s-a vorbit despre posibilitatea ca Pigliacelli să plece din Casa Liga 1, acasă, în Italia.

Conform GSP, Antoine Conte, Alexandru Mateiu, Ovidiu Bic, Ionuţ Vână şi Mihai Căpăţână nu au impresionat şi vor fi nevoiţi să îşi caute noi echipe din vară. Oltenii vor căuta variante apoi, pentru a putea să îi înlocuiască pe cei cinci.


Ştirea iniţială

În plus, Mihai Rotaru a decisă să nu achite clauza de cumpărare a lui Lyes Houri, informează ProSport. Francezul a avut evoluţii bune la Craiova, dar o accidentare gravă în decembrie l-a făcut să fie indisponibil.

Houri se afla la Craiova sub formă de împrumut, iar pentru transfer definitiv, oltenii ar fi trebuit să achite maghiarilor de la Fehervar suma de 600.000 de euro.

Fost internaţional francez cu meciuri la U-16, U-17 şi U-19, el a avut o contribuţie importantă la cucerirea Cupei şi Supercupei României în tricoul Viitorului, reuşind să impresioneze în campionatul intern al României. Ultima oară a evoluat în Ungaria la Fehérvár.

Acesta a mai trecut în carieră pe la: Valenciennes, Bastia, Belfort, Lens B (toate din Franţa) şi Roda Kerkrade (Ţările de Jos).

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri