Ultima oră
E gata! Risto Radunovic a semnat E gata! Risto Radunovic a semnat
Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO Coco Gauff va fi alături de LeBron James portdrapelul SUA la ceremonia de deschidere a JO
Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României Decizia lui Gică Hagi, cu privire la preluarea naţionalei României
După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga După ce sezonul treut a jucat în Polonia, Ion Gheorghe a revenit în Superliga
Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO Mai mulţi sportivi belgieni, testaţi pozitiv cu Covid-19 înainte de JO
Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO Recomandări ale Ministerului de Interne pentru spectatorii români de la JO

Ultimele informaţii despre starea lui Barnabas Varga | UPDATE

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21640829/1/barnabas.jpg

UPDATE: Atacantul Ungariei, Barnabas Varga, care a suferit mai multe fracturi la nivelul feţei în înfrângerea de duminică cu 1-0 în faţa Scoţiei, în faza grupelor, a fost operat luni cu succes.

Potrivit presei maghiare, Barnabas Varga, atacantul maghiar care a fost lovit violent de portarul scoţian Angus Gunn în timpul victoriei cu 1-0 de duminică din faza grupelor Euro, a fost operat cu succes luni dimineaţă la Stuttgart, după ce a suferit un traumatism cranian şi mai multe fracturi faciale.

Este de aşteptat să fie externat din spital miercuri, dar chiar şi dacă Ungaria va ajunge în optimi, el nu va mai evolua.

Ştirea iniţială

Atacantul maghiar Barnabas Varga, care a fost scos pe targă la meciul Scoţia - Ungaria după o ciocnire cu portarul scoţian Angus Gunn, se află în afara oricărui pericol.

Selecţionerul Ungariei, Marco Rossi, a vorbit despre situaţia jucătorului său. "Barnabas era inconştient, coechipierii săi erau îngrijoraţi pentru el, iar medicii au întârziat să vină, probabil pentru că nu şi-au dat seama de starea lui. Acum el este în afara pericolului. Are o fractură aici (n..r - planşeul orbital stâng). Va fi operat şi nu va mai putea juca cu noi la Euro", a spus Rossi.

Şi Roland Sallai, ales omul meciului, a vorbit despre coechipierul său: "A fost un moment teribil într-un meci ca acesta. El este bine acum. Trebuie să facă o operaţie minoră, dar starea lui este stabilă. Îi ţinem pumnii şi sperăm să revină în curând. După acest incident, am luptat pentru el, am vrut să câştigăm pentru el şi am reuşit. Îi dedicăm această victorie".

După ce Kevin Csoboth a marcat pentru Ungaria, Szoboszlai i-a dat acestuia tricoul lui Varga pentru a sărbători.

În minutul 69 al meciului, în careul Scoţiei, atacantul Barnabas Varga şi-a pierdut cunoştinţa, el primind îngrijiri medicale de urgenţă şi fiind scos de pe teren pe targă. Jocul a fost întrerupt mai multe minute.

Ungaria încă mai speră la calificare după victoria, scor 1-0, cu Scoţia. Maghiarii au terminat pe locul 3 în Grupa A, după Germania şi Elveţia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele