Ultima oră
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ

Una caldă şi una rece la FCSB! Varianta Solomon Kvirkvelia a picat, însă Mihai Stoica a anunţat un alt posibil transfer

FCSB Publicat pe 21 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20748773/1/mihai-stoica-uta-arad-3.jpg

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a anunţat că fundaşul central Solomon Kvirkvelia (30 de ani), om cu 45 de selecţii în naţionala Georgiei, nu va mai ajunge la formaţia roş-albastră, deoarece ar fi reprezentat un efort financiar prea mare.

În schimb, oficialul a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă şi aşteaptă un răspuns de la un fundaş central grec pe gusturile patronului Gigi Becali, ce măsoară 1,92 metri.

Nu mai e în vizor. Eu îl ştiam pe Kvirkvelia de când a jucat la Rubin Kazan, de foarte mulţi ani. Lokomotiv Moscova avusese ofertă de 10 milioane de euro pentru el, de la Tottenham, şi a cerut 15.

Bine, a fost vârful lui, acum (n.r.- transferul la FCSB) a picat, pentru că era un efort financiar, poate că mai aducem unul, dar fără efort financiar. Pentru Kvirkvelia era efort financiar.

De ce e ajuns în Georgia? El a plecat la Metalist Harkov şi când a început războiul în Ucraina... ştii că toţi au fost liberi să plece.

Omul a vrut să joace... joacă şi acum, campionatul e în desfăşurare în Georgia, joacă la Gagra (n.r.-echipă nou-promovată, aflată pe penultimul loc în campionat).

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam răspuns, acum dacă răspunsul va fi pozitiv...

Nu vorbesc de georgian, vorbesc de altcineva, un fundaş grec, de 1,92 metri”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele