adplus-dvertising
Ultima oră
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general

Una caldă şi una rece la FCSB! Varianta Solomon Kvirkvelia a picat, însă Mihai Stoica a anunţat un alt posibil transfer

FCSB Publicat pe marți, 23:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20748773/1/mihai-stoica-uta-arad-3.jpg

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a anunţat că fundaşul central Solomon Kvirkvelia (30 de ani), om cu 45 de selecţii în naţionala Georgiei, nu va mai ajunge la formaţia roş-albastră, deoarece ar fi reprezentat un efort financiar prea mare.

În schimb, oficialul a dezvăluit că FCSB a făcut o ofertă şi aşteaptă un răspuns de la un fundaş central grec pe gusturile patronului Gigi Becali, ce măsoară 1,92 metri.

Nu mai e în vizor. Eu îl ştiam pe Kvirkvelia de când a jucat la Rubin Kazan, de foarte mulţi ani. Lokomotiv Moscova avusese ofertă de 10 milioane de euro pentru el, de la Tottenham, şi a cerut 15.

Bine, a fost vârful lui, acum (n.r.- transferul la FCSB) a picat, pentru că era un efort financiar, poate că mai aducem unul, dar fără efort financiar. Pentru Kvirkvelia era efort financiar.

De ce e ajuns în Georgia? El a plecat la Metalist Harkov şi când a început războiul în Ucraina... ştii că toţi au fost liberi să plece.

Omul a vrut să joace... joacă şi acum, campionatul e în desfăşurare în Georgia, joacă la Gagra (n.r.-echipă nou-promovată, aflată pe penultimul loc în campionat).

Dacă va mai fi o discuţie să aducem pe cineva, avem o variantă, chiar făcusem ofertă şi aşteptam răspuns, acum dacă răspunsul va fi pozitiv...

Nu vorbesc de georgian, vorbesc de altcineva, un fundaş grec, de 1,92 metri”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele