Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ UTA Arad - ”U” Cluj 2-1. ”Şepcile roşii” rămân fără victorie în Superliga

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20809350/1/petrolul-ploiesti-universitatea-cluj-liga-2-casa-pariurilor-7-12-2021-1-2.jpg
 
UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Postolachi ‘7 şi Cascini ’82. Pentru clujeni a înscris Bălan, în minutul 36.
 

VIDEO ǀ UTA - „U” Cluj 2-1 (Postolachi 6, Cascini 82 / Bălan 36), pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • UTA: Iacob - Vukcevic, Chindriş, Benga, Hoxhallari - Isac, Cascini, Matei - Jobello, Postolachi, Otele
  • ”U” Cluj: Brănescu - Romeo, Filip, Ispas, Briceag - Purece, Pires, Haită - Chipciu, Bălan, Hlistei

Minutul 82: GOL UTA! Jobelo pasează excelent la Cascini, care înscrie cu un şut la colţul lung.

Minutul 64: Chindriş trece elegant printre doi adversari, dar trage puţin pe lângă poartă.

Minutul 54: Ely Fernandes trimite o centrare până la Bălan, care reia în bară din câţiva metri. Arbitrul a fluierat offside.

Minutul 46+1: UTA înscrie prin Benga, după o respingere a portarului Brănescu. Camera VAR intervine şi anulează reuşita pentru poziţie de offside.

Minutul 36: GOL ”U”! Eroare mare în defensiva arădeană. Romario Pires îi ”fură” balonul lui Postolachi şi trimite în careu, de unde Adrian Bălan reuşeşte să restabilească egalitatea.

Minutul 6: GOL UTA! Deschidere de scor la prima fază de poartă periculoasă. Matei deviază cu capul, Postolachi este foarte bine plasate şi marchează cu o execuţie elegantă din voleu.

Minutul 1: A început partida!
---------------------------------------------
Până acum, în acest debut de sezon, echipa pregătită de Erik Lincar a obţinut două puncte în debutul campionatului, ambele cu adversari extrem de puternici. Clujenii au remizat în deplasare cu FCSB, 1-1, şi au înregistrat acelaşi rezultat la Mediaş, cu CSU Craiova. Ulterior, „studenţii” au pierdut 1-3 cu FC Argeş, în deplasare, şi 0-1, la Mediaş, cu Petrolul.
 
De partea cealaltă, UTA a avut la rândul ei un start ezitant. Arădenii au pierdut în etapa inaugurală, 0-2 cu FC Argeş, la Piteşti, dar apoi au câştigat fără emoţii cu Petrolul, 2-0, la Arad. A urmat un alt eşec clar, 0-3 cu FC Voluntari, după care s-a reabilitat cu o remiză albă pe terenul lui Sepsi.
 
Înaintea meciului de sâmbătă, UTA se află pe locul 12 şi are 4 puncte, în timp ce „U” Cluj are doar două puncte şi e pe 14.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele