Ultima oră
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren

VIDEO | Adrian Şut vrea titlul în Superligă, nu un transfer în străinătate. Reacţia mijlocaşului de la FCSB

FCSB Publicat pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

Adrian Şut este în centrul atenţiei în acest început de an, cu o posibilă mutare în Turcia. E la FCSB de câţiva ani, a evoluat bine, a făcut meciuri solide în SuperLiga României şi ar exista discuţii cu Trabzonspor.

  • SuperLiga României revine pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro din 20 ianuarie, cu prima etapă din 2023!

Cu toate acestea, se pare că până acum Adrian Şut nu ştie nimic în privinţa mutării în Turcia, nefiind întrebat dacă ar accepta o ofertă din partea lui Trabzonspor sau să i se pună în faţă contractul concret.

Aparent, negocierile continuă între cluburi, între formaţia din ”Ţara Semilunei” şi echipa patronată de Gigi Becali.

Am muncit foarte mult în perioada în care am fost accidentat. Este foarte bine când cineva mă laudă. Eu m-am antrenat mereu la fel, am muncit mult şi am încercat să dau tot la meci.

Eu nu sunt implicat în discuţii, eu sunt cu gândul aici, mă gândesc la FCSB. Nu s-a pus problema să plec.

Nu ştiu dacă m-aş vedea în Turcia. Nu depinde de mine. Dacă s-ar înţelege cluburile, atunci da, dar acum mă gândesc la Steaua (n.r. – FCSB). Mi-aş dori să prind naţionala şi să iau titlul cu FCSB”, a anunţat Adrian Şut.

Adrian Şut nu pleacă de la FCSB pentru mai puţin de 3 milioane de euro

Interesul lui Trabzonspor pentru Şut a venit cumva surprinzător, scouterii clubului turc considerând că mijlocaşul central al celor de la FCSB e pregătit să facă pasul spre un nivel mai mare şi să devină o soluţie de rezervă pentru Marek Hamsik.

Florin Vulturar, impresarul fotbalistului, a mers în Turcia pentru negocieri, însă acestea au intrat în impas zilele trecute, din cauza diferenţei de preţ dintre cerere şi ofertă. Trabzon a pus pe masă două milioane de euro, o sumă considerabilă pentru SuperLiga României, însă Becali a plusat şi a cerut cu un milion mai mult.

Rămâne de văzut cum va gestiona Becali negocierile şi cu FC Copenhaga şi Genk, cota de piaţă a lui Şut fiind de 900.000 de euro, conform Transfermarkt.

Născut la Cociuba Mare, judeţul Bihor, Adrian Şut a ajuns la FCSB în vara lui 2019, de la Academica Clinceni. În acest sezon are 18 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele