Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 3 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21001817/1/320695010-1208676716388743-4619972867937556934-n.jpg

Chindia Târgovişte a câştigat pe teren propriu, de UTA Arad, scor 2-1, în primul meci al etapei a 24-a din Superligă.

Gazdele au deschis scorul la Ploieşti, în minutul 9, când Cooper a înscris cu un voleu din careu. Tot Cooper a reuşit să înscrie în minutul 26, dar golul a fost anulat pentru offside.

Arădenii au egalat în minutul 31, prin Ubbink, care, complet liber, a înscris cu un şut din careu, învingându-l pe Căbuz. În al doilea minut de prelungire al primei reprize şi UTA a avut un gol anulat, la Milosevic, pentru fault în atac.

Golul victoriei a venit de la căpitanul Chindiei, Neguţ. Acesta a trimis în plasă balonul respins de Iacob la şutul lui Marco Dulca şi târgoviştenii s-au impus cu 2-1.

Chindia este pe locul 10 în clasament, cu 26 de puncte, în timp ce UTA rămâne penultima, a 15-a, cu 21 de puncte.

VIDEO | Chindia – UTA 2-1 (Cooper 9, Neguţ 81 / Ubbink 31), pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Chindia: Căbuz - Căpuşă, Corinus, Boldor, Ad. Ioniţă - Vorobjovas, Dulca - Neguţ, Popadiuc, D. Popa - Cooper
  • UTA: Iacob - Erico, Benga, Hoxhallari - Benzar, Anton, Batha, Ubbink, Pop - Milosevic, Postolachi

Minutul 90+5: Fluier final! Chindia se impune cu 2-1.

Minutul 81: GOL Chindia! Neguţ trimite un şut la colţul lung, care-l lasă fără replică pe Iacob.

Minutul 67: Cooper reia din prima, dar execuţia sa se duce puţin pe lângă stâlpul din dreapta al porţii.

Minutul 54: Postolachi reia cu efect din 6 metri. Căbuz salvează cu un reflex de senzaţie la lovitura cu capul a atacantului arădean.

Minutul 49: Şansă mare irosită de UTA. Paul Anton a reluat în bară din interiorul careului.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 45+2: UTA are şi ea gol anulat. Milosevic îl învinge pe Căbuz, dar se afla în poziţie de offside.

Minutul 31: GOL UTA! Postolachii pătrunde din marginea terenului şi scoate la Ubbink, care complet demarcat restabileşte egalitatea.

Minutul 26: Cooper se demarcă şi înscrie, dar reuşita este anulată, pentru offside.

Minutul 9: GOL Chindia! Oaspeţii pierd uşor mingea la mijlocul terenului. Cooper este lansat foarte bine şi finalizează dintr-un unghi foarte dificil, din voleu.

 
Minutul 5: Neguţ trimite din afara careului puţin pe lângă poartă.
 
 
Minutul 1: A început partida!
-----------------------------------------
 
Dâmboviţenii abordează jocul cu o stare de spirit excelentă, după ce s-au impus în deplasare, runda trecută, pe terenul celor de la Petrolul, 2-1. În schimb, UTA, echipă ajunsă pe penultimul loc, s-a împiedicat pe teren propriu. Arădenii au comis-o grav în faţa „lanternei roşii”, CS Mioveni, 1-2, într-un meci care a provocat reacţii virulente din partea fanilor „Bătrânei Doamne”.
 
De altfel, echipa din Vestul ţării nu a mai câştigat în SuperLigă tocmai din 9 septembrie, de la un succes cu scorul de 2-1 în faţa celor de la FC Botoşani. Astfel, echipa la care a revenit ca antrenor Laszlo Balint trece printr-o adevărată criză.
 
Înaintea meciului care va opune cele două echipe, Chindia Târgovişte se află pe locul 10 şi are 25 de puncte. Mult mai rău stă UTA, echipă care s-a scufundat de la etapă la etapă. „Bătrâna Doamnă” este penultima în clasament, iar până acum, din 23 de meciuri, a adunat doar 20 de puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele