Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Concordia Chiajna – Chindia Târgovişte 2-1. Surpriză în primul baraj de promovare! Ilfovenii au şanse să revină în Casa Liga 1

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 21 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20709698/3/concordia-chiajna-chindia-targoviste-baraj-liga-1-casa-pariurilor-21-05-2022.jpg

Partida tur de baraj, Concordia Chiajna - Chindia Târgovişte s-a încheiat cu victoria ilfovenilor, cu scorul de 2-1, după ce au revenit de la 1-0.

În prima parte nu au fost ocazii, ambele echipe au preferat să joace la siguranţă. Însă repriza a doua a fost diametral opusă. Chindia Târgovişte a deschis scorul, prin Florea, care a profitat de un ricoşeu favorabil din transversală şi a marcat fără probleme.

La doar şapte minute după deschiderea scorului, Şerban are o intervenţie imprudentă în careu, iar arbitrul arată punctul cu var. Adrian Voicu a transformat lovitura de la 11 metri şi a restabilit egalitatea pe tabelă. Ilfovenii au preluat conducerea partidei în urma autogolului antologic al lui Piţian, care şi-a trimis mingea în proprie poartă după o centrare, care nu anunţa nimic.

Ilfovenii au produs o mare surpriză şi este clar că echipa antrenată de Emil Săndoi va avea o misiune grea în returul de pe ”Ilie Oană”.  

Concordia Chiajna - Chindia Târgovişte 2-1 ( Voicu A. 58' (p), Piţian A. 68' (a) / Florea D. 50')  

Echipele de start:

  • Concordia Chiajna: Aldescu, Borţa, Palmes, Marc, Taub, Codrea, Roşu, Matiş, Voicu, Popescu, Batin
  • Rezerve: Moldovan, Alexe, Cherecheş, Ion, Barbu, Llullaku, Ghimfus, Plazonja, Sokovic
  • Antrenor: Ianis Zicu
  •  
  • Chindia Târgovişte: Cabuz, Dulca, Iacob, Căpuşă, Piţian, Passaglia, Roumpoulakou, Şerban, Florea, Chamed, Popadiuc
  • Rezerve: Moldovan, Kocic, Celea, Ioniţă, Corbu, Sila, Chunchukov, Cherchez, Şerban
  • Antrenor: Emil Săndoi

Minutul 90+6: Final de partidă!

Minutul 68: Gol marcat de Concordia Chiajna, Piţian îşi trimite mingea în proprie poartă, după ce a încercat să respingă o centrare.  

Minutul 58: Gol marcat de Concordia Chiajan. Voicu înscrie fără probleme din penalty şi egalează. 

Minutul 57: Penalty pentru Concordia Chiajna, după o imprudenţă a lui Şerban, care face un falut clar.

Minutul 50: Gol marcat de Chindia Târgovişte. Daniel Florea înscrie cu şut la colţul scurt, după ce mingea centrată de Şerban cade pe transversală şi ajunge cu noroc la cel care a deschis scorul.

Minutul 46 : A început repriza a doua!

Minutul 1: A început meciul!


Cele două echipe au rezultate asemănătoare, în ultimele 5 partide, ambele au 3 înfrângeri, un egal şi o victorie. Concordia Chiajna a încheiat sezonul pe locul 5, poziţie care în mod normal nu duce la baraj, dar pentru că CSA Steaua nu are dreptul să evolueze în Casa Liga 1, vor evolua la baraj.

Chindia Târgovişte a avut un sezon slab, cu rezultate modeste, în play-out au reuşit să câştige în faţa formaţiilor cu mari probleme financiare. Echipa antrenată de Emil Săndoi a încheiat pe poziţia 13 în clasament.

Echipa antrenată de Ianis Zicu are probleme mari în apărare, aceştia au primit 17 goluri în 10 partide şi au cea mai slabă apărare din play-off-ul ligii 2. De cealaltă parte, Chindia Târgovişte are al treilea cel mai slab atac din play-off, depăşindu-le doar pe ultimele 2 clasate.  

Echipele probabile:

  • Concordia: Aldescu – Taub, Marc, Borţa, Palmeş – N. Roşu, L. Ion, Ad. Voicu – Batin, Llulaku, Plazonja.
  • Antrenor: Ianis Zicu
  • Chindia: Căbuz – Căpuşă, Celea, P. Iacob, Rrumbullaku – Chamed, M. Dulca, Passaglia A. Şerban – Chunchukov, D. Florea.
  • Antrenor: Emil Săndoi

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele