Ultima oră
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni
Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

Bomba momentului în fotbalul mondial! Zidane şi încă un mega star francez vin la pachet din vară la unul dintre cele mai puternice cluburi din istorie

VIDEO | CSM Bucureşti a remizat cu Bietigheim, în grupele Ligii Campionilor. La pauză era condusă cu trei goluri

Handbal Publicat pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

Vicecampioana en-titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, cu formaţia SG BBM Bietigheim, scor 28-28 (13-16), în al treilea meci din Grupa A a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Cristina Neagu – 8 şi Crina Pintea - 6, iar de la echipa germană s-au remarcat Kudlacz-Gloc – 5 şi Mala – 5.

În primele două dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut victorii, 30-28 cu Krim Ljubljana şi 33-26 cu Brest Bretagne Handball. Etapa a IV-a programează pentru CSM Bucureşti meciul în deplasare, în 9 octombrie, cu Odense Handball.

În Grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti, care a învins, duminică, scor 33-26, Kastamonu Belediyesi GSK. 

  • Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Informaţii înaintea meciului 

CSM Bucureşti are un start perect în grupele Ligii Campionilor. Pentru formaţia lui Adi Vasile urmează un test extrem de complicat, pe teren propriu, contra nemţoaicelor de la Bietigheim . Partida este duminică, de la ora 17:00, în direct pe Prima Sport 1.

Formaţia din Germania a câştigat la scor primele două partide ale grupei şi are un golaveraj incredibil, cu 86 de goluri marcate şi doar 43 primite.

Victorie importantă în Franţa, după o deplasare de 12 ore!

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti a învins duminica trecută, în deplasare, formaţia Brest Bretagne Handball, scor 33-26 (17-13), în al doilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Evoluţia CSM Bucureşti a fost curajoasă, în condiţiile în care a adunat oboseală  în deplasarea de peste 12 ore, echipa fiind nevoită să parcurgă, după zborul Bucureşti - Paris, circa 600 km cu autocarul, pe traseul Paris - Brest, din cauza unei greve a transportatorilor aerieni francezi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele