adplus-dvertising
Ultima oră
OFICIAL ǀ Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei. Succesorul său a fost ales. UPDATE OFICIAL ǀ Luis Enrique nu mai este selecţionerul Spaniei. Succesorul său a fost ales. UPDATE
OFICIAL ǀ Cine sunt înlocuitorii lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova OFICIAL ǀ Cine sunt înlocuitorii lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova
Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024 Echipele de juniori ale României U17 şi U19 şi-au aflat adversarele din preliminariile EURO 2024
Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar Veste bună pentru Anglia! Raheem Sterling vrea să se întoarcă în Qatar
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor
Echipa feminină de tenis de masă a României, calificată la CE de anul viitor
Probleme fizice pentru argentinianul Rodrigo De Paul înaintea meciului cu Ţările de Jos de la Cupa Mondială Probleme fizice pentru argentinianul Rodrigo De Paul înaintea meciului cu Ţările de Jos de la Cupa Mondială

VIDEO ǀ David Popovici, mesaj de Ziua Educaţiei pentru copiii care vor participa la Astra Film Junior: ”Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele!”

Sporturi Publicat pe 5 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20879170/1/david.jpg

”Să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele!”, este mesajul sportivului David Popovici, de Ziua Educaţiei şi a Profesorului, pentru copiii şi adolescenţii care vor veni la Astra Film Junior.

David Popovici se consideră ”un băiat care înoată repede”.

David Popovici, un model care dovedeşte în fiecare zi ceea ce spune, le-a transmis copiilor: ”Vreau să vă spun să vă urmaţi visurile şi să munciţi pentru ele. Pentru că munca vă va aduce satisfacţii pe care nici nu vi le puteţi închipui. Să nu vă faceţi griji că munca e grea. Dacă o faci cu plăcere, totul vi se va părea uşor. În acest proces, să nu uitaţi de şcoală, deoarece educaţia vă face puternici. Fiţi buni cu ceilalţi, ajutaţi-i pe cei care au nevoie şi înconjuraţi-vă cu oameni buni. Vă doresc vizionare plăcută şi o copilărie minunată”.

David Popovici a cucerit în 2022 13 medalii la cele patru mari competiţii la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Astra Film Junior, primul și cel mai complex program de educație prin cinema din România, are loc la Sibiu, în perioada 9-16 octombrie.

Gândit pentru trei categorii de vârstă (6+, 11+ şi 15+), programul educativ AF Junior include proiecţii cinematografice în săli de cinema şi full-dome cinema 360 (Astra Film New Media Full Dome), urmate de activităţi didactice în săli de clasă, concurs de benzi desenate şi un atelier de film.

Astra Film Junior prezintă o selecţie din ceea ce este mai bun pe piaţă la ora actuală în materie de filme documentare narative pentru copii şi adolescenţi.

Prin filmele documentare selectate pentru ei, tinerii învață cum să reacționeze în fața prădătorilor sexuali din mediul online (În plasa prădătorilor sexuali, 2020) şi care sunt efectele răspândirii rapide a inteligenței artificiale - salvarea umanității sau, dimpotrivă, controlul total al acesteia (”iHuman”, 2019). 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele