Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Moldovenii au deschis scorul cu un şut plasat LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, în direct la Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Moldovenii au deschis scorul cu un şut plasat
Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!” Pep Guardiola nu îi permite nimănui să îl critice pe Erling Haaland: ”Va marca şi veţi ajunge să vă prezentaţi scuzele!”
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra

VIDEO EXCLUSIV | Cârţu şterge pe jos cu Paul Papp: "Iresponsabil, idioţenie! Îţi vei aduce aminte toată viaţa ce s-a întâmplat azi. Ne pui în pericol cu băieţismele tale!?"

CS Universitatea Craiova Publicat pe 18 aug 2022
mail-share icon Email


Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a lansat un atac brutal la adresa lui Paul Papp pentru eliminarea suferită la pauza meciului cu Hapoel Beer Sheva 1-1.
După o primă repriză în care şi-a dominat adversarul, Mirel Rădoi a aflat cu stupoare că Paul Papp, stâlpul defensivei sale, a fost eliminat direct pe tunelul care ducea spre vestiare, după un conflict cu un adversar. În direct la emisiunea Fotbal Show, Sorin Cârţu a şters pe jos cu fostul internaţional, pe care l-a acuzat că e iresponsabil şi că şi-a bătut joc de efortul colectiv al colegilor săi, punând în pericol calificarea în Conference League. Chiar dacă a evitat să vorbească despre o măsură concretă, oficialul oltenilor a anunţat că Papp nu va scăpa ieftin:
 
"I-am avut în mână, dar dacă ai în echipă iresponsabili. La 30 şi ceva de ani, am pretenţii de la Papp. El trebuie să fie un mobilizator, un organizator al compartimentului defensiv prin ceea ce reprezintă, încurajări şi plasament. Nu e la prima! Poate că trebuia să se ia o atitudine din asta mai agresivă împotriva lui pentru ce a făcut cu FC U. E un gest incalificabil să-l ataci pe Compagno cu cotul la 16 metri, să primeşti penalty şi să-i bagi în joc. Probabil am fost superficial. Dar, la ce s-a întâmplat acum, Papp îşi va aduce aminte aminte toată viaţa lui de ce s-a întâmplat. Nu o putem cataloga ca prostie sau neşansă. Când faci prima dată e ghinion, dar când faci multe de genul ăsta e idioţenie. Îmi pare rău să spun asta despre un jucător cu familie, cu copii. Trebuia să încerce să califice echipa, nu e posibil! Faci pe Rambo? Gesturile astea se făceau pe timpul meu pe la Petroşani. Şi atunci se considera un gest deplasat, grotesc, de barbar. Dar în 2022? Să faci aşa ceva în 2022? L-ai împins, dar, dacă te-a provocat, de ce nu ai căzut să ia el roşu? Băieţisme ieftine! Dacă e posibil aşa ceva, să prejudicieze un interes al clubului, al colegilor, un interes major pentru clubul ăsta. 
 
Sunt două meciuri capitale pentru ce reprezenta clubul ăsta din 2013, de când a apărut Universitatea Craiova în fotbalul românesc. Ai avut adversarul în mână 25-30 de minute şi tu ce faci, mă? Laşi echipa în zece pentru băieţismele ale tale, pe un orgoliu personal? Este inadmisibil, incalificabil, nu poţi! Nu merită să vorbeşti despre aşa ceva, să te uiţi la un jucător de tipul ăsta. Când joci pe asemenea sume, glorie sportivă, toate adunate în două meciuri. Tu supui adversarul, te pregăteşti de repriza a doua şi el ce face, domnule!?
 
Nu vorbim despre viitor acum. Suntem la cald, vorbim de mâine încolo. Dar trebuie analizat. Este un jucător sub contract, va ţine mintea toată viaţa şi nu va uita niciodată roşul ăsta. Nu există uitat! Dacă ne calificăm, să dea Dumnezeu, nu e meritul lui. De ce să uit ce ai făcut tu? Cu ce mă ajuţi tu, Papp, la calificarea asta? Am făcut nu ştiu câte discursuri, am transmis conştientizarea fiecărei secunde din partidele astea. Şi tu ce faci, mă, care e aportul tău la tot chinul ăsta, la toată participarea asta emoţională? Tu ne strici gestul emoţional cu gestul tău? Cât de iresponsabil să fii? Jucător cu experienţă, cu ani în străinătate, cu familie acasă. De ce te-ai dus azi la Severin? Nu te mai interesează prima de 15.000 de euro? Băi, iresponsabilule, poate pe noi ne interesează grupele! Vino şi spune că nu te interesează. E posibil aşa ceva, când toată suflarea craioveană era conectată la aşa ceva? Dacă nu eşti născut în zona asta....Eşti profesionist, nu ai o zi întârziere la bani. O zi, un minut! Şi tu ce faci, nu te poţi concentra? Am apelat toţi la voi să vă concentraţi maximal la două partide şi nu vezi interesul clubului? Ai salariu, băi, băiatule, ai salariu! Ce să fac, să-l bag sub preş? Merită să-l bag sub preş? L-am băgat la meciul cu FC U Craiova...Săracul Mirel, e a doua oară când îl îngroapă, că l-a mai îngropat cu Partizan", a spus Cârţu, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri