Ultima oră
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis
Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu Locurile unde s-au desfăşurat Jocurile Olimpice din 1924 la Paris, o moştenire de patrimoniu
CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc CINEMARATON TV aniversează 7 ani cu un super concurs cu premii pentru iubitorii filmului românesc

VIDEO EXCLUSIV ǀ Fotbaliştii remarcaţi de Eric în Liga 1. Realitatea crudă, recunoscută de fostul mijlocaş ofensiv

Superliga Publicat pe 12 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20602617/1/maxresdefault-1.jpg

Eric, unul dintre cei mai buni fotbalişti din Casa Liga 1 ai ultimului deceniu, a analizat la Look Sport+ situaţia fotbaliştilor din primul eşalon, din punct de vedere tehnic.

Cunoscut pentru golurile sale spectaculoase şi pasele decisive, dar şi pentru capacitatea de a elimina adversari din joc prin dribling, Eric a recunoscut că îi este foarte greu să găsească un fotbalist plăcut ochiului în campionatul României.

Chiar şi aşa, brazilianul care a obţinut cetăţenia română l-a lăudat pe Darius Olaru de la FCSB pentru felul în care este util pe fază defensivă şi ofensivă, şi a fost impresionat de un alt ”roş-albastru”, de data aceasta pentru dribling, Octavian Popescu. Şi Antonio Sefer de la Rapid s-a remarcat în analiza lui Eric.

”Nu aş vrea să fiu răutăcios, dar e foarte greu să te uiţi în Liga 1 cu poftă în ziua de azi, să urmăreşti pe cineva. Mie îmi place, nu doar prin faptul că am fost prieteni, mi se pare un jucător peste România, peste Liga 1, Darius Olaru. Face ambele faze, defensivă şi ofensivă, dă gol, dă pasă.

Însă, vorbind de tehnică, Octavian Popescu este un copil care la 1 la 1 mie îmi place foarte mult. Mie îmi place foarte mult de copilul de la Rapid (n.r.- Antonio Sefer).”, a declarat Eric în exclusivitate pentru Fotbal Show, emisiune de pe postul Look Sport+.

66 de goluri a marcat Eric în Casa Liga 1, în 222 de meciuri disputate pentru Gaz Metan Mediaş, Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanţa  şi FC Voluntari.

La origini brazilian, Eric a fost cel mai bun marcator străin din istoria primului eşalon din România. Spre finalul carierei, mijlocaşul ofensiv a obţinut şi cetăţenia română.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele