Ultima oră
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024

VIDEO | Florin Gardoş, deloc încrezător în privinţa şanselor FCSB-ului la titlu: ”E greu când schimbi trei antrenori”

FCSB Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20996375/1/florin-gardos.png

Florin Gardoş nu e prea încrezător în momentul în care vorbeşte despre şansele pe care FCSB le are la titlu. Fostul fundaş al vicecampioanei are un argument simplu, acela că schimbările dese de antrenor nu pot aduce un succes în SuperLigă, spre deosebire de CFR Cluj care îl menţine în funcţie pe Dan Petrescu şi tot întăreşte lotul.

Strict cu referire la situaţia FCSB-ului, Florin Gardoş nu crede că Mihai Pintilii are puterea şi experienţa să se poată impună la final de sezon, scoţând în evidenţă şi declaraţiile acestuia din momentul anterior numirii în funcţie, când spunea că nu e pregătit să preia o astfel de echipă.

Dacă ar fi vorba de un punct pozitiv, Florin Gardoş consideră că Pintilii a unit vestiarul.

E clar că Pintilii a făcut grupul să fie unit. Mi se pare la fel de clar, din exterior, că jucătorii ţin la el şi au ţinut. Dar, teoretic, o echipă care schimbă trei antrenori într-un an, e greu să câştige titlul.

Eu sunt convins că în momentul în care Pintilii a spus că nu e pregătit să fie antrenor, a fost cât se poate de sincer. Doar el ştie ce presiuni au fost puse din partea patronului şi din partea lui MM. E greu să spui nu apoi, rişti să strici relaţia cu oamenii”, a spus Florin Gardoş.

FCSB a numit un nou coordonator al centrului de copii şi juniori

FCSB nu a mai câştigat campionatul de ani de zile, performanţele din cupele europene nu au fost cele mai bune, astfel că şi veniturile au fost mai mici. Din acest motiv, Gigi Becali a luat mai multe decizii prin care să reducă anumite cheltuieli, printre care şi la academie.

Astfel, au fost restructurate sau urmează să se restructureze mai multe grupe de copii şi juniori, iar anumiţi antrenori vor fi daţi afară. Recent, Gigi Becali a fost nevoit să numească un alt şef al centrului de juniori, conform ProSport, pe Corneliu Ionescu, întrucât Bebe Alexe a ajuns la Federaţia Română de Fotbal.

În plus, conform sursei amintite, Ionuţ Ilie va face parte din stafful tehnic al FCSB-ului, urmând să stea pe bancă din această iarnă, la meciurile din SuperLiga României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele