Ultima oră
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

VIDEO | Rapid, victorie în deplasare cu Kastamonu, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin!

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

Campioana en-titre la handbal feminin, Rapid Bucureşti, a învins duminică, în deplasare, formaţia Kastamonu Belediyesi GSK, scor 33-26 (15-12), în al treilea meci din Grupa B a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare pentru Rapid au fost Buceschi – 7 şi Grozav - 5, iar pentru gazde s-au remarcat Jezic – 6 şi Carlos – 6.

În primele două partide din Grupa B, campioana României a învins Lokomotiva Zagreb, cu 31-27, iar apoi a remizat cu Metz Handball, 32-32, astfel că are 5 puncte în clasament. Rapid Bucureşti va disputa următoarul meci pe teren propriu, în 9 octombrie, cu Team Esbjerg.

În Grupa A din competiţie joacă şi vicecampioana CSM Bucureşti.

  • Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Informaţii înainte de meci

Rapid Bucureşti are parte de un meci aparent facil în Turcia, contra celor de la Kastamonu, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida se vede duminică, de la ora 15:00, în direct pe Prima Sport 1.

Fetele de la Kastamonu are început slab competiţia, cu înfrângeri la scor şi au un golaveraj modest, 52-84, astfel giuleştencele pleacă mari favorite.

Aproape de o victorie mare etapa trecută

Rapid Bucureşti a remizat duminică, pe teren propriu, cu campioana Franţei, Metz Handball, scor 32-32 (16-21), în al doilea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare pentru Rapid au fost Buceschi şi Ostase, câte 5 goluri, iar de la Metz s-a remarcat de Paula, cu 11 reuşite.

Rapid a preluat conducerea pentru prima dată în meci în minutul 58 (32-31) şi a reuşit în aceste condiţii o remiză preţioasă în faţa medaliatei cu bronz din stagiunea trecută.

În prima partidă din grupa B, Rapid Bucureşti a învins Lokomotiva Zagreb, cu 31-27, astfel că are 3 puncte în clasament.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele