Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Liverpool suferă la debutul în Premier League! Nu a câştigat nici partida cu Crystal Palace de pe Anfield, cu care a remizat, scor 1-1

Premier League Publicat pe 15 aug 2022
mail-share icon Email

Liverpool - Crystal Palace a fost meciul care a încheiat etapa a doua a Premier League 2022/2023 şi a fost LIVE pe Prima Sport 1, luni de la ora 22:00. Cele mai importante faze ale partidei de pe Anfield Road au fost în format live video pe www.primasport.ro, iar duelul a fost unul cu două goluri şi o fază care a ajuns pe toate site-urile de sport ale lumii.

Partida de pe Anfield s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Liverpool a avut un start foarte bun, cu multe ocazii, dar în cele din urmă Crystal Palace a deschis scorul, prin Zaha. Acesta a marcat la finalul unui contraatac superb şi o pasă de geniu a lui Eze, în minutul 32.

A fost 1-0 pentru Palace la pauză, dar Liverpool s-a trezit târziu în repriza a doua, culmea după ce a rămas în 10 oameni. Nunez i-a dat un cap în gură lui Andersen, iar arbitrul nu a stat la discuţii şi i-a acordat roşu direct. Momentul a avut loc în minutul 57.

Patru minute mai târziu, Liverpool a marcat pentru 1-1, dar după o execuţie personală superbă a lui Diaz. A punctat cu un gol de la marginea careului de 16 metri. Acesta a fost scorul final, 1-1, chiar dacă ambele echipe au mai avut câteva şanse importante de a marca după minutul 70.


Meciul în format live-text + video cu cele mai importante faze

Liverpool – Crystal Palace 1-1 (Diaz 61 / Zaha 32)

Echipele de start:

  • Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Phillips, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Elliott, Milner - Salah, Diaz, Nunez;
    Rezerve: Adrian, Gomez, Van den Berg, Tsimikas, Henderson, Bajcetic, Keita, Carvalho, Clark;

  • Crystal Palace: Guaita - Andersen, Guehi, Ward - Clyne, Doucoure, Schlupp, Mitchell - Eze, Zaha, Ayew;
    Rezerve: Johnstone, Richards, Milivojevic, Hughes, Ebiowei, Olise, Plange, Edouard, Mateta;

Min. 90+6: Final de meci! 

Min. 87: Liverpool nu găseşte cele mai bune soluţii în ultimii metri, dar Salah are o mare ocazie. Trage din apropierea liniei de 16 metri puţin pe lângă poarta lui Guaita.

Min. 71: Paradoxal, Liverpool joacă mai bine după ce rămâne în 10 oameni, atacurile sunt mai în viteză şi chiar are şansă la victorie. Însă, oaspeţii încep să tragă de timp, să fragmenteze cât mai mult jocul. 

Min. 61: GOOOL Liverpool! Diaz, reuşită splendidă din afara careului, după o fază luată pe cont propriu.

Min. 57: Cartonaş roşu pentru Nunez! Îi dă un cap în figură lui Andersen şi arbitrul îl dă afară.

Min. 50: Liverpool nu începe convingător repriza secundă, arată mai puţin bine decât în primele cinci minute ale primei părţi. Palace se apără sus, pe două linii.

Min. 46: Începe repriza a doua! 

Min. 45+4: Final de primă repriză! Liverpool forţează în ultimele minute ale părţii, în timp ce Palace încearcă să riposteze pe contraatac. Şansă foarte mare pentru Nunez, care loveşte bara. În cele din urmă se intră cu 1-0 pentru oaspeţi la cabine.

Min. 32: GOOOL Palace! Lovitură de teatru pe Anfield! Zaha marchează pentru 1-0, după o pasă superbă printre a lui Eze. Zaha se duce de la 40 de metri spre poarta lui Alisson şi înscrie cu o execuţie de mare atacant.

Min. 30: O nouă şansă pentru Salah! Trimite cu capul după o centrare din zonă centrală a lui Arnold, dar Guaita reţine uşor.

Min. 22: Liverpool revine în atac şi pune presiune mare la poarta lui Guaita. Mai multe şuturi blocate, printre care şi unul venit din dreapta, expediat de Arnold. De asemenea, Salah trage modest din careu, după o pasă pe jos venită din dreapta, de la acelaşi Arnold.

Min. 18: Eze rămâne singur cu Alisson, după o pasă printre pe jos primită, dar portarul scoate uşor. Oricum, ulterior se ridică şi fanionul de la margine, iar reluările arată că jucătorul lui Palace e afară din joc.

Min. 9: Şansă foarte bună pentru Nunez! Trage dezamăgitor din preajma careului de şase metri, lateral stânga.

Min. 8: Liverpool combină bine, triunghiurile de pase merg bine. Palace stă exact până acum în preajma careului de 16 metri, se apără aglomerat.

Min. 2: Prima ocazie importantă îi aparţine lui Liverpool. Milner trage peste din careu. 

Min. 1: Începe partida de pe Anfield! 


Egalul surprinzător din prima rundă, 2-2 pe terenul nou-promovatei Fulham, a adus unele semne de întrebare privind forma lui Liverpool în startul sezonului, iar Jurgen Klopp şi băieţii lui, în frunte cu Mohamed Salah, sunt deja nevoiţi să câştige pentru a nu le oferi rivalilor de la Manchester City şansa de a se desprinde după doar două etape. În timp ce Liverpool are doar punctul câştigat la Londra, "cetăţenii" au luat startul perfect, cu şase puncte şi golaveraj 6-0 din meciurile cu West Ham (2-0) şi Bournemouth (4-0).

Faţă de partida de pe Craven Cottage, Klopp l-a pierdut pe Thiago Alcantara, cel care li se alături lui Curtis Jones, Konate şi Oxlade-Chamberlain pe lista indisponibililor. De asemenea, Diogo Jota, Matip şi Tsimikas sunt şi ei sub semnul întrebării, iar Darwin Nunez, autor al unui gol şi al unei pase decisive la debutul contra lui Fulham, are şanse foarte mari să joace titular în linia de atac alături de "aripile" Mohamed Salah şi Luis Diaz.

Pentru Palace, excursia pe Anfield vine după o înfrângere clară în derby-ul londonez cu Arsenal, 0-2 pe teren propriu, dar Patrick Vieira se va putea baza pe cel mai bun prim "11", cele mai mari aşteptări fiind create în jurul lui Wilfried Zaha.

Anul trecut, Liverpool a făcut şase puncte din şase posibile cu Crystal Palace, după 3-1 la Londra şi 3-0 pe Anfield Road. De altfel, Klopp are zece victorii consecutive contra londonezilor, ultimul insucces venind pe 23 aprilie 2017, 1-2 chiar pe Anfield.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele