Ultima oră
Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme Lăcrămioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de la Belgrd, în cadrul categoriei 54 de kilograme
WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021 WADA a numit un procuror independent în cazul celor 23 de înotători chinezi depistaţi pozitiv în 2021
Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal Fostul tenisman Boris Becker a scăpat de falimentul personal
Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul” Tibor Selymes a fost demis şi a răbufnit la adresa preşedintelui. ”El se tot chinuie săracul”
VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-0. Sibienii sunt lideri în play-out
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA

Manchester United - Brighton 1-2. ”Diavolii roşii” fac o partidă slabă şi încep sezonul cu o înfrângere

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20807895/2/profimedia-0712554431.jpg

Partida Manchester United - Brighton, din prima etapă de Premier League s-a încheiat 1-2. Erik ten Hag debutează pe banca ”diavolilor roşii” cu o înfrângere, după o prestaţie mult sub aşteptări a echipei sale.

Meciul a început bine pentru Manchester United, care a dominat la capitolul posesie, dar a avut daor o ocazie de a marca, în primele 20 de minute. După o jumătate de oră de joc, Brighton a deschis scorul, prin Pascal Gross, în urma unei faze de manual, create de trupa lui Graham Potter. La doar nouă minute ”pescăruşii” şi-au dublat avantajul, prin acelaşi Gross, care a profitat de respingerea lui de Gea şi a înscris în poarta goală.

În a doua parte elevii lui ten Hag au avut mai multe ocazii şi au reuşit să reducă din handicap, în minutul 68, când Mac Alisster şi-a trimis mingea în proprie poartă. În finalul partidei United nu a mai avut ocazii notabile, iar Brighton a plecat de pe ”Old Trafford” cu toate cele trei puncte.

Manchester United - Brighton 1-2 (Mac Allister (a) 68' / Gross P. 30', 39')

Echipele de start: 

  • Manchester United: De Gea – Dalot, Maguire, Martinez, Shaw – McTominay, Fred – Sancho, Eriksen, Fernandes – Rashford.
  • Rezerve: Heaton – Elanga, Garnacho, Garner, Malacia, Cristiano Ronaldo, Van De Beek, Varane, Wan-Bissaka.
  •  
  • Brighton: Sanchez – Veltman, Dunk, Webster – March, Mac Allister, Caicedo, Trossard – Lallana, Gross – Welbeck.
  • Rezerve: Steele – Colwill, Lamptey, Maupay, Mitoma, Mwepu, Sarmiento, Undav, Van Hecke.

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+1: Schimbări la ambele echipe, pentru United ies Sancho, Shaw şi Fernades şi intră Elanga, Malacia şi Garnacho, iar la Brighton intră Colwill şi iese March.

Min. 78: Schimbare la Manchester United, iese McTomminay şi intră van de Beek. 

Min. 76: Dublă schimbare la Brighton, ies Trossard şi Lallana şi intră Lamptey şi Mwepu.

Min. 74: Luke Shaw vede cartonaşul galben

Min. 68: Gol marcat de Manchester United, mingea se loveşte de Diogo Dalot şi Sanchez este nevoit să repingă. Balonul sare la Mac Allister, care trimite în proprie poartă. 

Min. 65: Rashford ratează din nou, englezul se află la capătul unei centrări perfecte date de Bruno Fernandes, dar şutul lui este mult peste.

Min. 60: Ratare imensă pentru Manchester United, Cristiano Ronaldo pleacă dintr-o poziţie care părea să fie corectă şi pasează perfect pentru Rashford, care nu trimite mingea în poartă din câţiva metri.

Min. 54: Schimbare pentru Manchester United, iese Fred şi intră Cristiano Ronaldo.

Min. 53: Cartonaş galben văzut de Maguire şi de Trossard.

Min. 49: United are o ocazie mare, Eriksen trimite bine în careu, dar Rashford nu ajunge la balon şi mingea este respinsă în corner.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză!

Min. 45+2: Cartonaş galben pentru Lisandro Martinez.

Min. 39: GOL Brighton, Solomon March pătrunde în careu şi trimite un şut puternic, care este respins de David de Gea la Pascal Gross. Germanul profită şi face ”dubla”.

Min. 30: GOL Brighton, Welbeck primeşte o pasă foarte bună în careu şi trimite în faţa porţii, unde Pascal Gross vine fără marcaj şi marchează cu poarta goală.

Min. 25: McTominay vede primul avertisment al partidei.

Min. 24: Manchester United pleacă pe un contraatac fulgerător, Sancho schimbă partea la Eriksen, care trimite un şut moale. Portarul lui Brighton prinde balonul fără mari emoţii.

Min. 7: Ocazie imensă pentru United, Bruno Fernades profită de o respingere greşită şi trimite un şut periculos, dar mingea trece mult peste transversală.

Min. 1: A început partida!

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele