adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru

VIDEO ǀ Mihai Pintilii, discurs nimicitor la adresa lui Lucian Burchel: ”Măcar bun-simţ să ai!”

FCSB Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20991597/1/pintilii.jpg

Mihai Pintilii a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din România, după meciul Hermannstadt – FCSB, 0-1.

Antrenorul de facto al celor de la FCSB l-a acuzat pe Burchel că toate reclamaţiile pe care le face la adresa sa sunt tentative de a-şi face un nume pe seama lui.

Fostul mijlocaş defensiv al ”vicecampioanei” a spus ironic că Burchel poate să îl suspende şi ani de zile. În acelaşi timp, Pintilii l-a catalogat pe şeful Şcolii de Antrenori că vrea să facă rău şi că este lipsit de bun-simţ.

Vrei să-ţi zic părerea mea? Nicăieri nu se va ajunge. Vrei să-ţi mai zic ceva? Nimic nu mai zic. (n.r. - dacă a discutat cineva cu el) Nu există aşa ceva, dar au fost alţii mai mari decât mine şi nu s-a discutat. Îi las în pace, îmi văd de drumul meu, sunt înscris la Şcoala de Antrenori.

O să am o discuţie cu Burchel când o să merg la cursuri. Atât. Ce să discut cu el? Nu am o prietenie cu el. Dacă îşi face un nume pe numele meu. De trei săptămâni vorbeşte doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă şi că pot să fac să audă şi oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier şi asta mă bucură.

Doamne Ajută să-mi dea suspendare trei luni, trei ani! Nu am nicio problemă. Nu ştiu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toţi se mai ridică de pe bancă. Sunteţi legaţi de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniştit.

Nu mă simt vânat. Nu am ce să vorbesc cu oameni care vor doar răul. Dacă voia să facă ceva bine, ne ajuta. Am jucat 50 de meciuri pentru echipa naţională, mi-am rupt piciorul pentru echipa naţională, măcar bun simţ să ai!”, a declarat Mihai Pintilii, la finalul partidei cu Hermannstadt. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele