Ultima oră
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei

VIDEO | Răzvan Oaidă, schimbat după doar 25 de minute din FCSB - CS Mioveni

FCSB Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email


Răzvan Oaidă (26 de ani) a rezistat doar 25 de minute pe teren în meciul cu CS Mioveni, transmis de Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro de la ora 19:00.
Trimis în linia de trei de la mijlocul terenului, alături de Şut şi Olaru, Oaidă a avut o evoluţie în nota echipei în primele 25 de minute, dar a dezamăgit factorul de decizie de la FCSB. Mijlocaşul a fost chemat pe banca de rezerve, unde Pintilii s-a grăbit să-l consoleze şi să-l îmbărbăteze, iar în locul său a apărut Malcom Edjouma.
 
Schimbarea avea să se dovedească inspirată după doar şapte minute, când francezul deschidea scorul cu o finalizare din apropiere, după un şut ratat al lui Omrani.
 
Etapa trecută, cu FC Botoşani (3-2), Oaidă a fost schimbat la pauză cu Pantea, iar Becali i-a reproşat jocul lent:
 
"Eu sunt mulţumit de victorie, dar nu şi de cum au jucat. Nu sunt mulţumit de joc pentru că eu vreau victorii clare, vreau ca adversarul să nu se apropie de poartă.
 
Oaidă e foarte bun jucător şi cred că e folositor, dar trebuie să joace mai repede. Cordea s-a obişnuit să tot dribleze 1 contra 1. Când are mingea la mijlocului terenului el driblează.
 
Nu, el trebuie să paseze imediat. Vreau viteză de joc în dreapta, în stânga s-a jucat bine. Dacă jucam în dreapta cu viteză, atunci era 5-2, 6-2, 7-2. Oaidă şi Cordea au încetinit jocul pe partea dreaptă", spunea finanţatorul FCSB, la finalul victoriei din Moldova.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele