Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

VIDEO | Real Madrid, la primul meci al sezonului fără victorie! Osasuna s-a ţinut tare, iar Benzema a ratat de la 11 metri

La Liga Publicat pe 3 oct 2022
mail-share icon Email

Real Madrid a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Osasuna, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Spaniei, în direct pe Prima Sport 2. Real Madrid a deschis scorul prin Vinicius Junior, în minutul 42. Pentru Osasuna a egalat Kike Garcia ’50.

De la oaspeţi a fost eliminat David Garcia în minutul 78. Un minut mai târziu, Benzema a ratat un penalti, iar Real Madrid a înregistrat primul meci din acest sezon fără victorie. Până acum, campioana Europei avea victorii pe linie.

Alte rezultate din LaLiga:

  • Espanyol – Valencia 2-2. Au marcat: Joselu ’56, Darder ’83 / Paulista ’53, Comert ‘90+6. În minutul 86, a fost eliminat Marcos Andre de la Valencia. În minutul 90+2, a primit cartonaş roşu şi Braithwaite, de la gazde.
  • Celta Vigo – Betis 1-0. A marcat: Veiga ‘9. În minutul 20, de la Betis a fost eliminat Luiz Felipe.
  • Girona – Real Sociedad 3-5. Au marcat: Riquelme ’23, Martinez ’28, Castellanos ’48 / Sorloth ‘8, ’43, Mendez ’66, Zubimendi ’71, Kubo ‘84.

Partida Rayo Vallecano – Elche se va disputa luni.


Informaţii înainte de meci

Real Madrid – Osasuna, partidă din etapa a 7-a din LaLiga, e în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 22:00. Înainte de startul rundei, madrilenii sunt pe locul 1, cu două puncte peste Barcelona, iar Osasuna e pe locul 5.

Real Madrid are un parcurs foarte bun, câştigând toate cele nouă meciuri jucate în acest sezon, dintre care şase în LaLiga, unul în Supercupa Europei şi două în Liga Campionilor. În plus, campioana Europei a marcat cel puţin un gol în toate competiţiie. Partida trecută a fost jucată cu rivalii de la Atletico Madrid, pe care i-a învins cu 2-1.

De partea cealaltă, Osasuna e pe locul 5 în LaLiga, cu trei victorii în cinci meciuri. Ultimul duel din campionat s-a terminat cu eşec, 0-2 cu Getafe.

Real Madrid a încheiat exerciţiul financiar 2021/2022 cu un profit de 13 milioane de euro

Real Madrid a încheiat exerciţiul financiar 2021-22 cu un profit de 13 milioane de euro, a anunţat clubul spaniol, subliniind că pandemia de Covid-19 încă afectează veniturile.

Clubul susţine că a reuşit să rămână profitabil în cei trei ani financiari afectaţi de pandemia de COVID-19.

În sezonul 2021-22, Real a câştigat Liga Campionilor a 14-a oară, dar şi titlul şi Supercupa Spaniei.

Soldul în numerar la 30 iunie 2022, excluzând proiectul de reamenajare a stadionului, a fost de 425 de milioane de euro, în timp ce pierderile la nivelul veniturilor din cauza pandemiei, începând din martie 2020, au ajuns la 400 de milioane de euro.

"Rezultatul operaţional pentru exerciţiul financiar 2021/22 a atins 722 de milioane de euro, o creştere de 69 de milioane de euro (10%) de la an la an, în timp ce efectele economice ale pandemiei se diminuează treptat”, se arată în comunicatul clubului.

Totuşi, încă se resimte impactul pandemiei. Datoria netă a clubului, excluzând proiectul de reamenajare a stadionului, a ajuns la o valoare de 263 de milioane de euro la 30 iunie 2022, se mai arată în comunicat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele