Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Scenă reprobabilă: un jucător al lui Sheffield United, lovit violent cu capul în figură de un suporter al lui Nottingham Forest

Fotbal Internațional Publicat pe 18 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20710300/1/not.jpg


Billy Sharp, jucător al echipei Sheffield United, a fost lovit violent cu capul în figură, după meciul disputat în deplasare cu Nottingham Forest, în manşa a doua a semifinalelor barajului de promovare în Premier League.
 
Nottingham Forest a obţinut, marţi, calificarea în finala de pe Stadionul Wembley după executarea loviturilor de departajare. Fanii lui Nottingham au invadat terenul, iar unul dintre aceştia a comis un gest brutal asupra unui fotbalist al oaspeţilor, care urmărea de la marginea suprafeţei de joc bucuria gazdelor.
 
Suporterul a venit în alergare şi i-a aplicat un cap în figură lui Sharp, care s-a prăbuşit la pământ în urma violentei lovituri primite.
În urma incidentului de pe City Ground, o anchetă a fost declanşată rapid, iar poliţia din Nottinghamshire a anunţat că a reţinut agresorul, potrivit mirror.co.uk.
 
"Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune, în legătură cu acest incident. El rămâne în arest şi va fi interogat de către ofiţeri. Anchetele noastre privind circumstanţele în care s-a produs incidentul sunt în curs de desfăşurare. Am vorbit cu jucătorul în cauză şi lucrăm cu ambele cluburi, care ne sprijină în ancheta noastră", a declarat inspectorul-şef Paul Hennessy.
 
Fanul va primi interdicţie pe viaţă la meciurile echipei din Nottingham.
 
"Nottingham Forest Football Club este consternat să afle că fostul nostru jucător Billy Sharp a fost atacat la ieşirea de pe teren după meciul din această seară de la The City Ground. Clubul va colabora cu autorităţile pentru a localiza individul, pentru ca acesta să fie tras la răspundere pentru acţiunile sale, care vor include o interdicţie pe viaţă de la Nottingham Forest. Clubul doreşte, de asemenea, să îşi ceară scuze lui Billy personal şi clubului de fotbal Sheffield United", a arătat Forest, într-un comunicat.
 
Potrivit grupării din Shieffield, Sharp a fost umplut de sânge de lovitura primită.
 
Nottingham Forest s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Premier League, după ce a eliminat formaţia Sheffield United, în manşa a doua a semifinalelor play-off-ului din Championship.
 
Nottingham a fost condusă, marţi, pe teren propriu, după 120 de minute, cu scorul de 2-1, acelaşi ca în meciul tur, dar în favoarea "pădurarilor".
 
Au marcat: Johnson '19 / Gibbs-White '47, Fleck '75.
 
Nottingham Forest s-a impus la penaltiuri cu scorul de 3-2.
 
În cealaltă semifinală, Huddersfield a trecut de Luton Town, după 1-1, în deplasare şi 1-0, acasă.
 
A treia promovată în Premier League va fi cunoscută la 29 mai, după finala barajaului, care va avea loc pe Stadionul Wembley.
 
Huddersfield a jucat ultima dată în prima ligă în sezonul 2018/2019, iar Forest, în 1998/1999.
 
În acest sezon, au retrogradat Watford şi Norwich City şi au promovat direct Fulham şi Bournemouth.
 
Vor lupta în ultima etapă pentru a evita al treilea loc retrogradabil Everton, locul 16, cu 36 de puncte, Leeds United, locul 17, cu 35 de puncte, şi Burnley, locul 18, cu 34 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri