Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO ǀ Seară de Liga Naţiunilor pe canalele Prima Sport: Elveţia - Spania 0-1, Portugalia - Cehia 2-0 şi Suedia - Serbia 0-1. Ronaldo şi Haaland nu au marcat

Fotbal Internațional Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20733962/4/pcr.jpg

  • Spania şi Portugalia continuă duelul de la distanţă pentru primul loc în Grupa 2 din Liga A! În timp ce Furia Roja a câştigat în direct la Prima Sport 1 în Elveţia, scor 1-0, graţie unui gol al lui Sarabia, naţionala lui Ronaldo a învins Cehia (în direct la Prima Sport 2), 2-0 la Lisabona, prin reuşitele lui Cancelo şi Guedes. După trei etape, Portugalia are şapte puncte, în timp ce Spania ocupă locul al doilea, cu cinci puncte.
  • În Grupa 4 din Liga B, calculele sunt şi mai complicate. Serbia a dat lovitura în Suedia, 1-0, printr-un gol al lui Luka Jovic în prelungirile primei reprize, iar rezultatul a dus-o la şase puncte şi o lungime în spatele Norvegiei, care a remizat surprinzător pe teren propriu cu Slovenia, scor 0-0.

Meciurile serii în Liga Naţiunilor:

Elveţia - Spania 0-1 (Sarabia 13), live pe Prima Sport 1

  • Elveţia: Sommer - Widmer, Akanji, Comert, Rodriguez - G. Xhaka, Aebischer, Freuler - Shaqiri, Embolo, Zuber
  • Spania: U. Simon - Azpilicueta, D. Llorente, P. Torres, Alba - M. Llorente, Busquets, Gavi - F. Torres, Morata, Sarabia
Minutul 13: GOL SPANIA! Ibericii recuperează sus, Marcos Llorente pasează în faţa porţii şi Sarabia înscrie din apropiere, apoi centralul turc Gozubuyuk validează reuşita cu ajutorul var.



Minutul 7: Gazdele cer penalty pentru un henţ al lui Pau Torres în duel cu Embolo, dar centralul lasă jocul să continue, considerând că ibericul nu a avut intenţia de a pune mâna pe minge.



21:45: Start joc la Geneva!

Portugalia - Cehia 2-0 (J. Cancelo 33, Guedes 38), live pe Prima Sport 2

  • Portugalia: Diogo Costa - Cancelo, Pepe, Danilo, Guerreiro - B. Silva, W. Carvalho, R. Neves - Ronaldo, Jota, Guedes
  • Cehia: Stanek - Zima, Brabec, Mateju - Coufal, Soucek, Sadlek, Havel - Lingr, Kuchta, Hlozek
Minutul 86: Debutantul Vlkanova recuperează o minge în careul advers, dar finalizează lamentabil, în ciuda poziţiei excelente în care se afla.



Minutul 62: Şansă a Portugaliei. Jota trage din careu, însă Stanek respinge.



Minutul 60: O pasă greşită a lui Bernardo Silva îi pune pe cehi pe contraatac, faza merge bine până la finalizarea lui Jurecka, al cărui şut, din poziţie bună, trece pe lângă poartă.

Minutul 38: GOL PORTUGALIA! Bernardo Silva găseşte un nou assist perfect, Goncalo Guedes pleacă la timp şi finalizează cu dreptul, la colţul lung, pentru 2-0.



Minutul 33: GOL PORTUGALIA! Joao Cancelo pleacă excelent pe un culoar liber, primeşte de la Bernardo Silva, intră în careu şi apoi finalizează violent pentru 1-0.



Minutul 31: Ocazie a Cehiei! Hlozek îl lansează bine pe decarul Kuchta, care trage tare, la colţul scurt, dar Diogo Costa intervine inspirat şi respinge în corner.



Minutul 17: Cehii au prima şansă. Sadilek preia pe piept, apoi şutează, dar trimite peste poartă.

21:45: Start joc la Lisabona!

Suedia - Serbia 0-1 (Jovic 45+3), live pe Prima Sport 3 

  • Suedia: Olsen - Andersson, Nilsson, Ekdal, Augustinsson - Svanberg, Cajuste, Olsson - Elanga, Quaison, Claesson
  • Serbia: Dmitrovic - Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic - Lazovic, Gudelj, Milinkovic-Savic, Tarzic - Djuricic, Tadic - Jovic
Minutul 45+3: GOL SERBIA! Tadic bate un corner din stânga, fundaşul Pavlovic recentrează, iar Jovic e plasat perfect şi marchează din apropiere.
 

Minutul 45+1: Mare şansă a Suediei! Excelent servit de Cajuste, Claesson ratează incredibil, din doar câţiva metri.




21:45: Start joc la Solna!

Niciuna dintre naţionale nu se poate lăuda cu un parcurs bun după primele două etape din Liga Naţiunilor. În timp ce Elveţia a pierdut ambele partide cu Portugalia şi Cehia, Spania a remizat cu aceiaşi adversari. De asemenea, Prima Sport 2 va transmite duelul dintre Portugalia şi Cehia, primele două clasate în grupă, de joi, de la ora 21:45. Partida este disponibilă şi în direct pe PrimaPlay.ro sau live video pe www.primasport.ro.

CLASAMENT LIGA A, Grupa a 2-a

#

ECHIPA

J

V

E

Î

Gm

Gp

Gd

Pts

1

PORTUGALIA

2

1

1

0

5

1

4

4

2

CEHIA

2

1

1

0

4

3

1

4

3

SPANIA

2

0

2

0

3

3

0

2

4

ELVEŢIA

2

0

0

2

1

6

-5

0

Totodată, pe Prima Sport 3 va fi redat meciul dintre Suedia şi Serbia, tot în aceeaşi zi şi oră, contând pentru Liga B, grupa a 4-a.

CLASAMENT LIGA B, Grupa a 4-a

#

ECHIPA

J

V

E

Î

Gm

Gp

Gd

Pts

1

NORVEGIA

2

2

0

0

3

1

2

6

2

SERBIA

2

1

0

1

4

2

2

3

3

SUEDIA

2

1

0

1

3

2

1

3

4

SLOVENIA

2

0

0

2

1

6

-5

0

Rezumatele serii vor fi transmise pe Prima Sport 1, joi, începând cu ora 23:45.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri