Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

VIDEO | Tammy Abraham a devenit viral. Cum a încercat să tragă de timp în finala Conference League

Fotbal Internațional Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20719131/1/untitled.png


Atacantul englez al echipei AS Roma, Tammy Abraham, a fost unul dintre cei mai activi jucători la finala Conference de la Tirana, chiar dacă nu a marcat.
 
Fotbalistul de 24 de ani s-a bătut cu fundaşii lui Feyenoord şi a cerut vehement un caronaş roşu, în minutul 52, pentru un apărător advers, care l-a tras de mână înainte să scape singur cu portarul. Arbitrul Istvan Kovacs a lăsat însă jocul să continue.
Cu echipa lui conducând cu 1-0, odată cu trecerea timpului, el a început să mimeze accidentări pentru a întrerupe jocul. La o astfel de fază, Abraham s-a tăvălit pe gazon, dar a fost surprins de camerele de luat vederi făcând cu ochiul că nu are nimic.  
 
 Imaginile au fost postate pe reţelele de socializare şi au devenit virale.
 
AS Roma a câştigat prima ediţie a Conference League, după ce a învins în finală, miercuri, la Tirana, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Feyenoord Rotterdam. A marcat: Zaniolo '32.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri