Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

VIDEO | ”U” Cluj – Dinamo 2-0. Victorie răsunătoare, ”şepcile roşii” sunt cu un pas în Casa Liga 1

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 21 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20709041/3/universitatea-cluj-dinamo-bucuresti-baraj-liga-1-casa-pariurilor-21-05-2022.jpg

Turul barajului de menţinere/promovare, ”U” Cluj - Dinamo s-a terminat cu scorul de 2-0. Partida a fost una spectaculoasă şi s-a ridicat la nivelul spectacolului din tribune.

Prima repriză a început perfect pentru clujeni, ce au deschis scorul prin Remacle, rămas cu poarta goală, după ieşirea eronată a portarului Eşeanu, care l-a busculat pe Tescan şi putea fi eliminat. Dinamo putea să primească încă un gol, în minutul 24, dar Ely Fernades a fost egoist şi nu i-a pasat lui Remacle.

A doua parte a fost dominată de ”câini”, care au lovit de două ori bara, o dată prin Matei şi apoi prin Irobiso. Dar cum în fotbal ocaziile se răzbună, ”U” Cluj şi-a dublat avantajul, după ce Filip i-a oferit un asist perfect lui Boiciuc, ce a marcat cu o execuţie superbă şi a stabilit scorul final al partidei.

”Şepcile roşii” sunt cu un pas în Casa Liga 1, după această victorie imensă din această seară.

”U” Cluj - Dinamo 2-0 ( Remacle M. 14', Boiciuc A. 82')

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Gorcea - Romeo, Ilie, Ispas, Pîrvulescu - Filip, Pires - Tescan, Remacle, Ely Fernandes - Boiciu
  • Dinamo: Eşanu - Moura, Carp, Aloe, Filip - Răuţă, Pierret - Borduşanu, Matei, Torje - Irobiso

Minutul 90+5: Final de partidă!

Minutul 82: Gol marcat de ”U” Cluj, Boiciuc rămâne singur cu Eşanu graţie schimbului magnific de pase dintre Filip şi Ribeiro şi înscrie cu o execuţie fină.

Minutul 72: Ely Fernades este eliminat, după ce vede al doilea cartonaş galben, în urma unui fault dur.

Minutul 70: Cartonaş galben încasat de Ispas.

Minutul 65: Ocazie mare pentru Dinamo. Ispas a fost aproape să îşi trimită mingea în propria poartă, după centrarea lui Creţu.

Minutul 57: Dublă schimbare la Dinamo, ies Răuţă şi Borduşanu şi intră Creţu şi Morar.

Minutul 57: Cartonaş galben văzut de Boiciuc.

Minutul 50: Romario vede cartonaşul galben, în urma unui fault dur.

Minutul 47: Ocazie mare pentru Dinamo. Matei are o execuţie splendidă, care loveşte bara transversală. Faza a plecat de la recuperarea lui Moura. 

Minutul 46: A început a doua parte!

Minutul 40+5: Final de primă repriză!

Minutul 41: Schimbare la Dinamo, iese Aloe din cauza unei accidentări şi intră Patriche. 

Minutul 39: Schimbare la ”U” Cluj, iese Pîrvulescu şi intră Dobrescu.

Minutul 39: Ely Fernandes vede cartonaşul galben, în urma ciocnirii cu Aloe. Cel din urmă primeşte îngrijiri şi pare că nu va continua.

Minutul 34: Ocazie mare pentru ”U” Cluj. Tescan preia splendid o diagonală şi şutează violent la colţul lung, dar Eşanu e la post şi reuşeşte să respingă.

Minutul 24: Ocazie imensă pentru ”U” Cluj. Fază frumoasă făcută de Ely Fernandes şi Tescan, jucătorul din Insulele Capului Verde putea pasa decisv, dar preferă să încheie el acţiunea şi  şutează mult pe lângă poartă.

Minutul 14: Eşanu Mihai vede cartonaşul galben.

Minutul 14: Gol marcat de ”U” Cluj. Martin Remacle împinge mingea în poartă, după ce Eşanu a avut o ieşire eronată. Portarul lui Dinamo putea să ia cartonaş roşu, dar a fost iertat de arbitru. 

Minutul 1: A început partida!

--------------------------------------------

Cei de la Dinamo au avut un final de sezon bun, cu o serie de rezultate pozitive, ce au generat un moral bun în rândul elevilor lui Dusan Uhrin, care pleacă favoriţi contra divizionarei secunde. ”U” a avut ambiţii mari la startul stagiunii, cu un buget mare şi o galerie fabuloasă, ”şepcile roşii” au terminat abia pe 3, în spatele celor de la Petrolul Ploieşti şi Hermannstadt, formaţii cu situaţia financiară mult mai modestă.

După mult timp, Dinamo poate trimite în teren cea mai bună garnituă, fără niciun jucător de bază accidentat, lucru care s-a întâmplat extrem de rar în acest sezon. De cealaltă parte, Erik Lincar, antrenorul Universităţii speră la o minune, deşi e conştient că echipa sa pleacă cu şansa a doua.

”Toată lumea îmi dă o şansă de 1%, dar eu cred în acest 1%. Am mare încredere în băieţii mei. Vor fi două jocuri în care sper să facem o figură frumoasă. Să fim puternici, mai ales din punct de vedere mental, să punem probleme şi, de ce nu?, să promovăm.

Toată lumea spune că Dinamo este Dinamo, că nu va retrograda niciodată din Liga 1. Este o idee preconcepută. Până la urmă, noi acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în şansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren. Eu îmi doresc cei mai buni arbitri din România şi fie ca echipa cea mai bună să promoveze”
, a spus Lincar despre această ”dublă”.

Echipele probabile: 

  • ”U” Cluj: Gorcea – R. Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Pîrvulescu – R. Pires, Balgiu – Hofman, Ely Fernandes, Tescan – Boiciuc.
  • Antrenor: Erik Lincar
  • Dinamo: Eşanu – Moura, Jovanovici, Carp, St. Filip – G. Creţu, Pierret, Răuţă, Torje – C. Matei – Irobiso.
  • Antrenor: Dusan Uhrin

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele