Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO | ”U” Cluj – Rapid 0-0! ”Şepcile roşii” şi ”alb-vişiniii” au dat totul pe un gazon catastrofal. Arbitrul Marian Barbu, în centrul atenţiei

Superliga Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20992278/4/fc-universitatea-cluj-fc-rapid-superliga-superbet-27-01-2023.jpg

Universitatea Cluj a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Rapid, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă, transmis în direct la Prima Sport 1.

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie. Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc.

În minutul 66, Universitatea Cluj a cerut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

  • ”U” CLUJ: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic (I. Filip 64’), Remacle (Jose Gomes 90’+2), Oancea - Chipciu, I. Stoica (Haită 58’), Fulop (Ad. Bălan 65’). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait (Costache 46’), Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 87’), Ioniţă (Sefer 88’). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • Cartonaşe galbene: Bic 43’, Oancea 50’, Vlădoiu 90’+1, Chipciu 90’+5 / Junior Morais 14’, Albu 90’+2
  • Arbitri: Marian Barbu - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi – Szabolcs Kovacs
  • Arbitri VAR: Radu Petrescu Radu - Vlad Bârleanu
  • Observator: Marcel Savaniu

Universitatea Cluj – Rapid 0-0

Echipele de start:

  • ”U” Cluj: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic, Remacle, Oancea - Chipciu, Stoica, Fulop
  • Rezerve: Gorcea, Ispas, Piţian, Trif, Pires, Filip, Haită, Gomes, Bălan
  • Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău
  •  
  • Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait, Albu - Emmers, Dugandzic, Ioniţă
  • Rezerve: Drăghia, Crepulja, Ignat, Ştefan, Ciobanu, Crivac, Sefer, Costache, Luckassen
  • Absent: Papeau (accidentat)
  • Rezerve: Adrian Mutu 

Min. 90 + 6: Fluier final: meciul se termină 0-0!

Min. 80: Ocazie pentru ”U” Cluj! Horaţiu Moldovan scoate cu piciorul ca la handbal şutul dintr-o bucată trimis de Vlădoiu. 

Min. 74: Ocazie pentru Rapid! Iliev parează senzaţional şutul de 1-0 expediat de Costache. 

Min. 70: Ocazie pentru ”U” Cluj! Remacle trimite din afara careului din prima, puţin pe lângă poartă. Moldovan nu a avut nicio reacţie. 

Min. 66: ”U” Cluj cere penalty la un duel dintre Onea şi Oancea. Marian Barbu decide să nu acorde nimic. VAR nu intervine să schimbe decizia centralului. 

Min. 56: Marian Barbu a comis-o din nou împotriva Universităţii Cluj. De data aceasta arbitrul este prost plasat şi îl blochează pe Ianis Stoica, la o fază de atac a clujenilor. 

Min. 54: Ocazie pentru Rapid! Onea încearcă să înscrie din unghi, însă şutul său se opreşte în plasa laterală. 

Min. 50 + 1: Ioniţă execută o lovitură liberă, Cristian Săpunaru reia cu capul, însă o face destul de departe de poarta clujenilor. 

Min. 50: Oancea (Universitatea Cluj) primeşte cartonaşul galben.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 4: La pauză scorul este 0-0!

Min. 43: Ovidiu Bic (”U” Cluj) primeşte cartonaşul galben. Ulterior, Florin Ilie este lovit involuntar de arbitrul Marian Barbu cu cotul. Jucătorul ”şepcilor roşii” are nevoie de îngrijiri medicale, având buza spartă.

Min. 28: Ianis Stoica a fost aproape să ofere o pasă de gol ajutat de gazon, dar giuleştenii au avut noroc şi au scăpat de deschiderea scorului.

Min. 27: Ocazie de gol pentru Universitatea Cluj! Şutul lui Remacle trece peste poarta apărată de Moldovan. 

Min. 14: Junior Morais (Rapid) primeşte cartonaşul galben pentru o simulare în careul advers.

Min. 8: Ocazie pentru Rapid! Iliev îi blochează şutul din careu lui Dugandzic, aflat în situaţie foarte bună de a marca. 

Min. 1: A început meciul!


Rapid se deplasează în capitala Ardealului, la Cluj, pentru meciul cu nou-promovata Universitatea. Partida are o miză aparte pentru giuleşteni, pentru că doar o victorie îi păstrează în plasa primelor trei echipe şi le permite să-şi facă în continuare calcule pentru lupta la titlu.

În tur, în Giuleşti, Rapid s-a impus extrem de greu, cu scorul de 1-0, gol marcat abia cu 10 minute înainte de final şi din penalty. Între timp, cele două echipe s-au întâlnit şi pe Cluj Arena, în Cupa României, iar meciul s-a încheiat nedecis, 0-0.

Dacă echilibrul a persistat în confruntările de până acum, în clasament există o adevărată prăpastie. În timp ce Rapid este pe poziţia a patra şi are 41 de puncte, Universitatea Cluj gâfâie pe loc de baraj, 14, şi are 22 de puncte.

Partida dintre Universitatea Cluj şi Rapid se va disputa vineri, de la ora 20.00, şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele