Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

VIDEO ǀ UTA Arad - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-4. Covăsnenii fac spectacol şi urcă pe loc de play-off

UTA Arad Publicat pe 2 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20937081/2/uta-sep.jpg

UTA Arad a pierdut clar pe teren propriu, meciul disputat în compania echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-4. Partida s-a disputat în etapa a 19-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul la Arad din penalti, acordat de Cătălin Popa după un fault al lui Keseru. A transformat Cosmin Matei, în minutul 28. Egalitatea a fost restabilită în numai două minute de către Otele (min. 30).

După pauză, Sepsi a trecut din nou în avataj cu golul lui Marius Ştefănescu, din minutul 53, iar în minutul 64 Tudorie a dus scorul la 3-1 pentru oaspeţi. Aly Abeid a fost eliminat în minutul 69, lăsând-o pe UTA în zece. Scorul final a fost stabilit de N. Păun, în minutul 90+5.

UTA – Sepsi 1-4 (Otele 30 / Matei 29-penalty, Ştefănescu 53, Tudorie 64, Păun 90+4)

Echipele de start:

  • UTA: Fl. Iacob - Vukcevici, Benga, P. Anton, Abeid - Batha, Fl. Matei -  M. Pop, Keşeru, Otele - Postolachi
  • Sepsi: Niczuly -  Aganovic, Ninaj, N. Tamas, Dumitrescu - N. Păun, Rodriguez -  Rondon, C. Matei, M. Ştefănescu - Safranko

Minutul 90+7: Fluier final! Sepsi se impune cu 3-1.

Minutul 90+4: GOL Sepsi! Covăsnenii domină careul advers. Păun îndeplineşte o formalitate din câţiva metri.

Minutul 80: Păun a primit cu ceva noroc mingea, Jucătorul lui Sepsi a tras din interiorul careului, dar Iacob a respins cu un reflex de senzaţie.

Minutul 69: Soarta celor de la UTA pare pecetluită. Cu ajutorul VAR, Abeid este eliminat!

Minutul 64: GOL Sepsi! Abia intrat pe teren, Tudorie pleacă excelent de la limita offside-ului şi face 3-1.

Minutul 53: GOL Sepsi! Păun centrează la Ştefănescu, acesta scapă elegant de lângă Benga şi trimite imparabil la colţul scurt.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 1-1.

Minutul 30: GOL UTA! Otele păcăleşte defensiva adversă egalează la faza următoare.

Minutul 27: GOL Sepsi! Keşeru comite un fault aiurea la limita careului. Centralul a dictat corect penalty, iar Matei a transformat fără emoţii.

Minutul 22: Păun este găsit demarcat în interiorul careului, încurcat şi de gazon, acesta trimite extrem de modest din poziţie ideală.

Minutul 13: Matei trage în forţă din afara careului, dar execuţia sa trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 3: Batha reia din 5 metri cu capul, dar Niczuly reuşeşte să prindă.

Minutul 1: A început partida!


UTA are opt meciuri fără victorie în SuperLigă, iar în ultimele cinci etape a strâns doar un punct, chiar în runda trecută, 1-1 cu FC Voluntari. De partea cealaltă, Sepsi are două victorii la rând în campionat, 5-0 cu FC Argeş şi 2-0 cu Petrolul.

Înainte de startul rundei a 19-a, UTA e pe locul 14, cu numai 17 puncte, iar Sepsi e pe 8, cu 25 de puncte.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele