Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

Andrei Prepeliţă se întoarce în Superliga. "Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21583568/1/gloria-buzau-corvinul-hunedoara-liga-2-casa-pariurilor-1-03-2024-1.jpg

Gloria Buzău a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Unirea Slobozia, în etapa a noua din play-off-ul Ligii a II-a şi şi-a asigurat promovarea în Superligă.

Golurile au fost marcate de D.Benzar (67 şi 90+1) şi Dandea (71).

În urma acestui rezultate, Gloria Buzău şi-a asigurat promovarea directă în Superligă, alături de Unirea Slobozia.

Artizanul promovării Gloriei este Andrei Prepeliţă, care revine principal în prima ligă.

 

"Mă simt extenuat, nici n-am putut să mă bucur foarte mult. A fost un an greu, probabil cel mai greu de când m-am apucat de antrenorat.

Dacă în ceilalţi ani, cu performanţele de la Argeş, nimeni nu ne-a impus să ajungem în play-off sau în semifinalele Cupei, aici ne-am propus de la început să promovăm, deşi n-aveam un astfel de lot la dispoziţie.

Aşteptările erau mari, dar după anul acesta, dacă e să vorbesc, m-am cam grăbit puţin în declaraţii. Dar mă bucur că până la urmă am reuşit”
, a spus Prepeliţă, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele