Ultima oră
Marius Şumudică l-a "investigat" pe Neil Lennon! "Nu pot să ascund, m-am interesat şi eu despre acest antrenor" | VIDEO EXCLUSIV Marius Şumudică l-a "investigat" pe Neil Lennon! "Nu pot să ascund, m-am interesat şi eu despre acest antrenor" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Tottenham - Burnley 2-1. Radu Drăguşin a intrat pe final VIDEO | Tottenham - Burnley 2-1. Radu Drăguşin a intrat pe final
Nu s-a terminat sezonul, dar deja CFR Cluj a rezolvat primul transfer al verii Nu s-a terminat sezonul, dar deja CFR Cluj a rezolvat primul transfer al verii
Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit” Djokovic a revenit la Foro Italico purtând o cască, după incidentul de vineri. “Astăzi am venit pregătit”
O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare O echipă ce a jucat în acest sezon din Liga Campionilor e în pericol de retrogradare
Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie” Eugen Trică, relaxat înaintea meciului decisiv cu FC Hermannstadt: „Nu ar fi nicio tragedie”

Antrenorul Gironei este dorit în Premier League

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21520201/1/profimedia-0851335790.jpg

Cotidianul AS anunţă că gruparea Chelsea ar dori să-l recruteze pe antrenorul spaniol Michel, care are un sezon foarte bun cu Girona (locul 2 în La Liga), pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino.

Oficialii englezi s-ar fi deplasat chiar în Spania pentru a-i face "o ofertă semnificativă". Acest lucru s-ar fi întâmplat înainte ca antrenorul să-şi anunţe intenţia de a rămâne la conducerea echipei Girona şi în sezonul următor.

Michel o conduce pe Girona din 2021. Anterior, tehnicianul le-a mai antrenat pe Rayo Vallecano şi Huesca. Ca fotbalist, Michel a fost legitimat timp de 16 ani la Rayo Vallecano şi a mai jucat pentru Almeria, Murcia şi Malaga.

Pochettino a fost numit antrenor la Chelsea în 2023, când a semnat un contract pe două sezoane. Londonezii se află abia pe poziţia a 11-a în Premier League.

mail-share icon Email
viewscnt