Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

”Bănuiesc că e ultimul meu sezon”. Unul din cei mai experimentaţi fotbalişti din Superliga se gândeşte serios la retragere

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21452287/1/liga-1.jpg

Adam Nemec (38 de ani) a anunţat că e foarte probabil ca acest sezon să fie ultimul în România. Atacantul slovac se gândeşte serios chiar la retragerea din fotbal.

Deşi are o condiţie fizică de invidiat, Nemec a dezvăluit că familia este motivul pentru care se gândeşte ”să agaţe ghetele în cui”.

  • Slovacul a marcat de 5 ori în 20 de apariţii, în acest sezon din Superliga.

”Ei bine, bănuiesc că e ultimul meu sezon în România, dar nu pot spune că va fi cu siguranţă aşa, pentru că nu ştii niciodată. Dar, din ce am vorbit cu familia şi cu rudele mele, pare să fie ultimul meu sezon aici. Asta se poate schimba, bineînţeles. Cum spuneam, nu-i 100% sigur, dar aşa arată lucrurile în acest moment.

Soţia mea şi-ar dori să mă întorc acasă, pentru că i-am promis, cred că sunt deja patru ani de atunci, că o să ne întoarcem în Slovacia. Dar apoi am tot continuat pentru încă un an şi încă un an şi iată-ne aici! Dar vom vedea, nu pot spune clar acum ce va fi.

(...) Soţia stă în România, cu mine, dar Slovacia e casa noastră. Îi lipsesc prietenii, familia, viaţa socială, lucruri pe care le înţeleg foarte bine”,
a dezvăluit Nemec, pentru GSP.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele