Ultima oră
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla” VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu
”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia  | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Bogdan Andone a fost instalat antrenor la Botoşani, dar nu a fost prima variantă a patronului. ”L-am sunat”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21446532/1/profimedia-0796259226.jpg

FC Botoşani are antrenor! Valeriu Iftime l-a convins pe Bogdan Andone (48 de ani) să preia formaţia moldavă, care ocupă ultimul loc în Superliga.

Tehnicianul era liber de contract, după ce la finalul lunii august s-a despărţit de ciprioţii de la Apollon Limassol.

Finanţatorul lui FC Botoşani a dezvăluit că nu Andone a fost prima variantă, ci Liviu Ciobotariu, antrenor despărţit recent de Sepsi Sfântu Gheorghe.

 

”Ciobotariu a fost prima variantă pentru că îl ştiam şi l-am sunat chiar de când a plecat Dan Alexa şi mă gândeam că dacă îl bat, îl dau afară şi vine la mine. Bineînţeles că m-a ucis, m-a bătut.

I-am dat o şansă echipei cu Andrei Patache şi Ciobanu când căutam un antrenor care să se potrivească. Printr-un dialog cu Bogdan am dedus chestia asta şi-mi plac ideile lui. De două zile ne mănâncă pur şi simplu, să facem lot. E foarte profesionist şi mă bucură asta”, a dezvăluit Iftime, pentru Digi Sport.

  • FCSB, Astra Giurgiu, FC Voluntari, SSU Poli şi Apollon Limassol sunt echipele pe care le-a pregătit Andone în carieră.
  • FC Botoşani a acumulat 12 puncte în primele 21 de etape din campionat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele