Ultima oră
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!” Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!”

Bogdan Andone vrea să dea lovitura cu Universitatea Craiova. ”Trebuie să găsim calea pentru a câştiga cele trei puncte”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21495406/1/fc-botosani-acsm-politehnica-iasi-superliga-superbet-02-02-2024.jpg

Duminică, de la 17:15, FC Botosani primeşte vizita Universităţii Craiova. Partida va fi în direct la Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

FC Botoşani se află pe locul 15 în Superligă, cu 19 puncte, după 25 de partide. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se clasează pe poziţia a patra, cu 38 de puncte.

Deşi, la o primă vedere, oltenii par să aibă o deplasare facilă, ultimele rezultate fac ca partida să fie una mai echilibrată decât pare. În ultimeel 5 etape, FC Botoşani are al treilea cel mai bun punctaj din Superligă, cu 10 puncte acumulate. De cealaltă parte, Universitatea Craiova a obţinut doar 5 puncte în acelaşi interval.

Antrenorul moldovenilor, Bogdan Andone, a declarat că elevii săi trebuie să facă tot posibilul pentru a da lovitura în disputa cu oltenii, chiar dacă diferenţa din clasament este una foarte mare.

”Din nou avem un meci extrem de important, Craiova este şi ea într-o situaţie destul de delicată, pentru că a pierdut destul de multe puncte până acum, deci vor aborda şi ei jocul la victorie.

Va fi un meci încins, între două echipe care vor cele trei puncte extrem de importante pentru ele. Vor fi frânturi de joc în care ei vor avea posesia, dar cu siguranţă va fi un meci intens şi până la urmă noi trebuie să găsim calea pentru a câştiga cele trei puncte, mai ales acasă, unde avem şi suporterii alături”
, a spus Andone, la conferinţa de presă oficială.

În tur, oltenii s-au impus cu 5-1, dar pe terenul moldovenilor situaţia stă diferit. Universitatea a obţinut doar o victorei în ultimele cinci deplasări la Botoşani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele