Ultima oră
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!” Şumudică a pus tunurile pe jucătorul lui Becali: ”Nu ar juca niciodată la mine în echipă!”

Breaking News! Lovitura încercată de o echipă din play-off. Patronul garantează că îl aduce pe Laszlo Boloni: ”Va fi lângă noi”

Sepsi OSK Publicat pe 11 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21458235/1/profimedia-0800535052.jpg

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, susţine că una dintre marile sale dorinţe este să îl aducă pe Laszlo Boloni la clubul său.

Finanţatorul a dezvăluit că este un mare fan al tehnicianului şi nu va renunţa la acest obiectiv.

Totuşi, Boloni i-a transmis lui Dioszegi că nu va reveni în România în postura de tehnician, deoarece îşi doreşte să ocupe funcţia de director tehnic.

 ”Va fi lângă noi”

"Am fost fan Boloni şi fan ASA Târgu Mureş. În 1983-1984, când aveam 12 ani, ASA Târgu Mureş era pe val. Era o echipă bună din România, în primele 8 din România. În 1984, ASA a venit la Sfântu Gheorghe, inclusiv Boloni. A fost stadionul plin, 4.000 de oameni şi de atunci sunt fan Boloni şi chiar îmi face plăcere că de vreo 5-6 ani vorbesc personal cu el şi am devenit prieteni buni.

De vreo 5 ani încerc să-i spun să vină la noi ca antrenor. Are puţină teamă să vină ca antrenor în fotbalul românesc. Mi-a spus foarte clar: 'Poate în altă funcţie o să vin la voi pentru că îmi place de Sepsi, dar nu ca antrenor. Poate director tehnic'. El a arătat acum în fotbalul francez ce înseamnă un antrenor bun. Şi-a făcut o echipă foarte bună la Metz şi pot să spun că avem nevoie de el ca personalitate şi ca ştiinţă.

Ar fi o mega-lovitură! Eu sunt singur că mai devreme sau mai târziu va fi lângă noi. Nu contează în ce context", a spus Laszlo Dioszegi, într-un interviu pentru PRO TV şi Sport.ro.

Boloni se află pe banca tehnică a lui Metz, care a promovat în Ligue 1 sezonul trecut, iar în prezent ocupă locul 14, cu 16 puncte.

Laszlo Boloni a pregătit prima reprezentativă a României în perioada 2000-2001. Antrenorul a pregătit echipe din Franţa (Nancy, Rennes, AS Monaco, Lens, Metz), Portugalia (Sporting), Belgia (Standard Liege, Antwep, Genk) sau Grecia (Panathinaikos, PAOK Salonic).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele