Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

Ce a putut să scrie presa din Finlanda după ce Farul a fost eliminată din Conference League: ”Am ajuns din nou în faza grupelor!”

Farul Constanta Publicat pe 31 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21301266/1/hjk-helsinki-farul-constanta-uefa-europa-conference-league-31-08-2023-1.jpg

Echipa Farul Constanţa a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul cu HJK Helsinki din manşa secundă a play-off-ului Conference League, şi a fost eliminată din cupele europene.

La Helsinki, gazdele au început marcând în minutul 5, prin Bojan Radulovic, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, pentru ofsaid. Acelaşi Bojan Radulovic a deschis însă scorul în minutul 20, profitând de o defensivă constănţeană fără reacţie. 

În minutul 39 Farul a ratat în două faze consecutive prin Louis Munteanu şi Budescu, dar cei care au marcat au fost finlandezii, prin Radulovic, care a reuşit dubla în minutul 70 şi a dus scorul la 2-0. Acesta a fost şi scorul final, iar constănţenii părăsesc cupele europene, cu 2-3 scor cumulat în cele două manşe ale play-off-ului din Conference League.

Imediat după meci, presa din Finlanda a reacţionat. Finladezii l-au remarcat pe Keskinen, despre care au scris că a pus probleme mari apărării lui Gică Hagi. 

”Am ajuns din nou în faza grupelor!”

”HJK a întors scorul şi a câştigat dubla cu Farul. Echipa finlandeză a ajuns din nou în faza grupelor. Dubla a fost decisă de atacantul sârb Bojan Radulovic care a înscris două goluri.

Farul a ajuns la Helsinki cu un avantaj de un gol, dar HJK a fost mai puternică în meciul decisiv. Radulovic a însscris după doar cinci minute, dar golul a fost anulat.

În minutul 20, Radulovic a înscris un gol regulamentar. Farul a avut mari dificultăţi mare parte din meci. În repriza secundă, apărarea foarte slabă a oaspeţilor a continuat, iar Farul le-a dat posibilitatea gazdelor să decidă meciul.

Topi Keskinen a terorizat apărarea românilor, dar nu a lovit decisiv. Apoi, Radulovic a lovit din nou”, au scris finlandezii de la iltalehti.fi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele