Ultima oră
VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea VIDEO | ”S-a văzut diferenţa între Liga 1 şi Liga 2”. Robert Ilyes, supărat şi nu prea
”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă  | EXCLUSIV ”Era în degringoladă în apărare”. Victoria lui Dinamo cu Csikszereda nu l-a impresionat pe Vasile Miriuţă | EXCLUSIV
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”

Cine e fotbalistul dorit de FCSB în locul lui Darius Olaru

FCSB Publicat pe 24 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/tmpmedia/CA1D8E864403DE4A264893D547811AE1/1/olaru.jpg

FCSB este pe cale să îl cedeze pe Darius Olaru, astfel că acum caută posibil înlocuitor. Gigi Becali merge după o variantă din SuperLiga României se pare, pe un mijlocaş tânăr care are statistici destul de slabe, doar trei goluri şi două pase decisive în 25 de meciuri.

FCSB vrea să îl înlocuiasă pe Darius Olaru cu Doru Andrei, de la FC Voluntari 

Mijlocaşul FCSB-ului poate face mutarea carierei în această iarnă, astfel că FCSB a intrat, se pare, în negocieri cu FC Voluntari pentru aducerea lui Doru Andrei, mijlocaş ofensiv în vârstă de 20 de ani, conform GSP.

Andrei a ajuns la FC Voluntari în vara lui 2022, de la Poli Timişoara, iar în acest timp a bifat 29 de partide, trei goluri şi două pase decisive. Născut la Timişoara, Doru Andrei are o cotă de piaţă de 400.000 de euro.

Darius Olaru, de la FCSB, poate face pasul la Monza 

Olaru pare a fi omul momentului la FCSB şi traversează o perioadă foarte bună. Mijlocaşul a marcat două goluri contra lui Hermannstadt sâmbătă, iar pe Arena Naţională au asistat şi reprezentanţii celor de la Monza.

Italienii nu au venit degeaba, iar mijlocaşul a avut o evoluţie de excepţie. Totuşi, rămâne de văzut dacă clubul din Serie A va face o ofertă în această iarnă pentru Olaru.

Recent, Gigi Becali a confirmat interesul italienilor pentru Darius Olaru. Patronul Gigi Becali este dispus să se despartă de mijlocaşul său. 

FCSB îl vinde pe Darius Olaru pentru 7 milioane de euro 

Omul de afaceri i-a fixat deja şi preţul lui Olaru. Becali a cerut 7 milioane în schimbul jucătorului. Dacă suma va fi plătită, Darius Olaru va ajunge în Serie A. 

”E o discuţie mai veche pentru Darius Olaru, recent doar m-au mai întrebat şi am cerut 7 milioane de euro. Dacă dau 7 milioane de euro, pleacă în Italia, până atunci nu”, a spus Gigi Becali.

În acest sezon, în 28 de meciuri, Olaru a adunat 10 goluri şi trei pase decisive. Este cotat la 6.5 milioane de euro de către Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele