Ultima oră
VIDEO | Manchester United - Arsenal 0-1. ”Tunarii” revin pe primul loc în Premier League VIDEO | Manchester United - Arsenal 0-1. ”Tunarii” revin pe primul loc în Premier League
Moldova are o nouă campioană! S-a terminat supremaţia celor de la Sheriff Tiraspol Moldova are o nouă campioană! S-a terminat supremaţia celor de la Sheriff Tiraspol
Magnus Carlsen a câştigat etapa Superbet Rapid & Blitz Polonia. Urmează etapa de la Bucureşti a Grand Chess Tour Magnus Carlsen a câştigat etapa Superbet Rapid & Blitz Polonia. Urmează etapa de la Bucureşti a Grand Chess Tour
Ilie Năstase, mesaj dur pentru contestatari! "Trebuie să-l susţin neapărat pe Talpan?" Ilie Năstase, mesaj dur pentru contestatari! "Trebuie să-l susţin neapărat pe Talpan?"
VIDEO | Atletico Madrid - Celta Vigo 1-0. Rodrigo De Paul a adus victoria pe final VIDEO | Atletico Madrid - Celta Vigo 1-0. Rodrigo De Paul a adus victoria pe final
46 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin! Clubul de top din Europa care îşi doreşte semnătura fundaşului român 46 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin! Clubul de top din Europa care îşi doreşte semnătura fundaşului român

Clauza interesantă care poate duce la demiterea unui antrenor din Superliga. ”Le-am zis şi la conferinţe că trebuie să fim realişti, să avem răbdare”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21533776/1/liga-1.jpg

Mircea Rednic (61 de ani) are un parcurs excelent la UTA Arad, după un start de sezon modest.

Arădenii sunt pe locul 3 în play-out, la doar o lungime de primul loc, ocupat de Universitatea Cluj. Jocul arădenilor este unul solid, iar barajul de menţinere sau retrogradarea par o utopie.

Antrenorul Mircea Rednic a dezvăluit că are o clauză în contract foarte interesantă, prin care poate fi demis automat, dacă echipa se află timp de 5 etape pe loc retrogradabil.

Situaţia s-a întâmplat între rundele 9 şi 13, dar tehnicianul a avut suportul conducerii, iar situaţia a fost redresată.

“Am o clauză în contract conform căreia, dacă timp de 5 etape echipa se află pe loc de retrogradare, pot fi demis. Prima parte a campionatului cam pe acolo eram. Dar conducerea m-a susţinut, tot timpul mă suna şi îmi spunea că are încredere în mine, să-mi fac treaba.

Le-am zis şi la conferinţe că trebuie să fim realişti, să avem răbdare. Asta e, s-a format o nouă echipă. Şi mulţi au avut răbdare. Mai sunt critici de-ai mei prin oraş. Oraşul ăsta trăieşte prin fotbal şi sunt oameni care s-au săturat să fim la retrogradare.

Şi anul ăsta avem obiectiv să ne salvăm de la retrogradare, nu s-a pus niciodată problema de Play-Off. Să ne salvăm şi să ne clasăm pe un loc cât mai sus, ţinând cont şi de banii pe care îi primim de la televiziune”, a dezvăluit Rednic, pentru cei de la Sport Total FM.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele