Ultima oră
Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă Andrei Chivulete arbitrează meciul Farul - Universitatea Craiova, de luni, din Superligă
Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă” Florinel Coman a făcut anunţul în legătură cu viitorul său. „Eu zic că o să mă mai vadă”
Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici” Erik ten Hag nu regretă că a preluat Manchester United. „Nu ştii provocările pe care trebuie să le înfrunţi până nu eşti aici”
Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga Holstein Kiel a promovat pentru prima oară în Bundesliga
„Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB „Cine semnează?”. Anunţul făcut de MM Stoica, chiar în timpul sărbătoririi titlului. Jucătorii cu care negociază FCSB
Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei Începe greul pentru campioana României! FCSB nu va fi cap de serie în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Poate da peste adversari grei

CS Mioveni – Astra Giurgiu 2-1, într-un meci amical. Nou promovata din Mioveni debutează în Liga 1 sâmbătă, 17 iulie, în direct pe Look Sport+

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 10 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20286058/1/mioveni-amical.jpg

CS Mioveni, nou promovată în Liga 1, a câştigat meciul amical cu Astra Giurgiu, retrogradată în Liga 2, scor 2-1, la Colibaşi.

Elevii antrenaţi de Alexandru Pelici au condus cu 2-0 încă de la pauză, prin golurile marcate de Şerbănică (1’) şi Andrei Cristea (8’). Astra a înscris în minutul 54.

La CS Mioveni au jucat: Ducan - Scarlatache, Garutti, Gherghe, Şerbănică - Panait, Chindriş - Dat, Massaro, Coşereanu - Cristea.

După pauză mai intrat: Preda, Ciucureanu, Vereş, Oancea, Blănaru, Buziuc, Călin, Iacob.

CS Mioveni debutează în Liga 1 sâmbătă, 17 iulie, de la ora 18:30, la Mediaş, cu Gaz Metan. Meciul va fi transmis în direct pe Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele