Ultima oră
VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A VIDEO | Salernitana - Verona 1-2. Oaspeţii îşi asigură rămânerea în Serie A
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0. Sclipirile lui Denis Politic aproape că rezolvă barajul
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu

Cum s-au descurcat echipele pregătite de Mircea şi Răzvan Lucescu în play-off-ul Conference League

Conference League Publicat pe 1 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21301662/1/mircea-lucescu-fb-dinamo-kiev.jpg

Echipa greacă PAOK Salonic, pregătită de antrenorul Răzvan Lucescu, a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia scoţiană Hearts, în manşa secundă a play-off-ului pentru grupele Conference League. PAOK merge în grupele competiţiei.

PAOK nu a avut probleme cu scoţienii de la Hearts. Elevii lui Răzvan Lucescu au condus cu 2-0 la pauză, prin reuşitele lui Taison (min. 16) şi Brandao (min. 23). În partea secundă, Konstantelias a înscris pentru 3-0 în minutul 57, iar Taison a stabilit scorul final, în minutul 71.

Fiul victorios, tatăl înfrânt

PAOK a învins cu 4-0 şi s-a calificat în grupe cu 6-1 scor cumulat pentru cele două manşe.

Totodată, echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a pierdut joi, în deplasare, scor 0-1, meciul cu formaţia turcă Beşiktaş Istanbul, din manşa a doua a play-off-ului Conference League. Beşiktaş s-a calificat în grupe.

După ce au pierdut meciul de la Bucureşti, considerat pe teren propriu, scor 2-3, ucrainenii conduşi de antrenorul român Mircea Lucescu au fost învinşi şi la Istanbul.

Beşiktaş s-a impus cu 1-0, prin golul reuşit de Aboubakar, în minutul 52, şi s-a calificat în grupele Conference League cu scorul general de 4-2 în dubla manşă cu Dinamo Kiev.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri