Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Debut palpitant pentru Nicolae Dică la Voluntari. ”Suferim în ultimii 25 de metri”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21483480/1/fc-voluntari-fc-hermannstadt-superliga-superbet-5-02-2024-1.jpg

FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, luni, în deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a a Superligii.

Pentru Hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 31. În minutul 90+7, arbitrul Szabolcs Kovacs a acordat penalty, după un fault al lui Găman asupra lui Dumiter. Decizia a fost luată după consultarea VAR. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Florea, în minutul 90+8.

Nicolae Dică a trans concluziile primului său meci pe banca ilfovenilor. El a i-a înlocuit la începutul săptămânii pe Marin Dună şi Ilie Poenaru.

Diferenţa a fost că azi am fost o echipă care a avut o posesie mai bună. Suferim în ultimii 25 de metri. Acolo nu reuşim să ne depăşim adversarul. Voluntari juca contraatac. Sibiul asta a făcut azi.

Nu poţi să spui că ne-au dominat. Am pierdut două-trei mingi şi ei şi-au creat ocazii de gol. Nu pot să le reproşez băieţilor că nu am încercat. Vom încerca să devenim mai buni. Nu e uşor să schimbi lucrurile de pe o zi pe alta. Am schimbat sistemul de joc. Am încercat să facem anumite lucruri”, a spus Dică.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele