Ultima oră
Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League Roberto de Zerbi a plecat de la Brighton, dar speră să rămână în Premier League
Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport” Premierul Marcel Ciolacu vine cu veşti bune pentru dinamovişti. ”Şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport”
Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul” Patru jucători importanţi au plecat de la Petrolul. ”Încercăm să ne completăm lotul”
VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla” VIDEO | Dinamo - Csikszereda 2-0, în direct la Prima Sport 1! Politic face ”dubla”
VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu VIDEO | UBT Cluj bate clar în sala celor de la CSM Oradea şi e la un meci de un nou titlu
”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia  | VIDEO EXCLUSIV

”Dacă era sârb sau croat, peste 3 luni antrena în Italia. Suntem români şi e greu!”. Discurs manifest după ce Răzvan Lucescu a scris istorie şi a câştigat din nou titlul în Grecia | VIDEO EXCLUSIV

Delegare controversată pentru derby-ul FCSB - CFR Cluj, în urma căruia „roş-albaştri” vor primi titlul de campioni ai României

Superliga Publicat pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21586786/1/cfr-cluj-fcsb-play-off-superliga-superbet-14-04-2024-3.jpg

FCSB o întâlneşte pe CFR Cluj, sâmbătă, de la 20:00, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Arbitrul Sebastian Colţescu va conduce la centru derby-ul FCSB - CFR Cluj

Colţescu va fi ajutat la cele două linii de George Florin Neacşu şi Marius Badea.

Ovidiu Haţegan şi Adrian Vornicu vor fi în camera VAR, iar Iulian Dima va fi arbitru de rezervă.

 

Ca observator de arbitri a fost delegat Augustus Constantin.

Cu ocazia acestei partide, FCSB va fi premiată pentru titlul cucerit în acest sezon, iar interesul fanilor pentru acest duel este imens. Suporterii „roş-albaştrilor” au luat cu asalt „Arena Naţională”, iar până la ora actuală s-au vândut peste 49.000 de bilete.

La casele de bilete se vor mai găsi câteva mii de bilete, în timp ce în mediul online mai sunt disponibile aproximativ 800 de bilete. În acest context,  există şanse ca recordul all-time de asistenţă pe Arena Naţională să fie doborât.

FCSB a pierdut primul meci din play-off etapa trecută, în Bănie, cu Universitatea Craiova, scor 2-0, însă acest duel a fost unul fără miză pentru elevii lui Elias Charalmbous, având în vedere că titlul era deja câştigat.

De cealaltă parte, CFR Cluj vine motivată pe Arena Naţională, după victoria cu 3-2 în faţa Rapidului, la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Ardelenii se află pe 3, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Universitatea Craiova.

Ultima confruntare dintre cele două combatante s-a încheiat cu victoria FCSB-ului, scor 1-0 în Gruia. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele