Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

E gata! Rafa Mujica va semna

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 6 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21582045/1/profimedia-0821669524.jpg

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Rafa Mujica a luat decizia de a se despărţi de Arouca.

Atacantul în vârstă de 25 de ani a avut un sezon extraordinar în Portugalia, marcând 23 de goluri în 36 de meciuri în toate competiţiile.

Aşa cum era de anticipat, Mujica a ales să nu vină în România. Conform presei din Portugalia, atacantul s-a înţeles cu Al-Sadd, care va achita clauza de reziliere de 10 milioane de euro. 

Mujica va semna pe trei ani şi va avea un salariu de 1 milion de euro pe sezon, jumătate din cât va câştiga Florinel Coman în Qatar. 

Antrenorul lui Arouca a vorbit pe această temă şi a confirmat zvonurile. Daniel Sousa a punctat că din cauza tratativelor a luat hotărârea de a-l lăsa în afara lotului pe Mujica în ultimul meci jucat de Arouca, cu Estrela, încheiat la egalitate, scor 0-0.

”Mujica negociază cu un alt club, am considerat că nu este în starea necesară pentru a juca”, a declarat Daniel Sousa.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri