Ultima oră
OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri” OFICIAL | Neil Lennon, noul antrenor al celor de la Rapid. ”Sper să creez o conexiune puternică între mine şi suporteri”
Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift Natalia Iocsak, prima femeie care a câştigat o etapă din Campionatul Naţional de Drift
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor de la Roland Garros
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"

FCU Craiova, comunicat despre accidentarea lui Juan Bauza

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 1 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21543749/1/bauza.jpg

FCU Craiova a fost învinsă pe teren propriu, cu 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisotti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi.

Marcatorul unicului gol al lui FCU Craiova a fost integralist în meciul din Bănie, însă la finalul meciului a fost surprins părăsind stadionul „Ion Oblemenco” şchiopătând, fiind nevoie de o persoană din staff-ul clublui pentru a se putea deplasa.

Clubul a precizat că argentinianul Juan Bauza nu are nimic grav şi are are şanse să fie pe teren la meciul de Cupă cu Voluntari, programat joi.

”Pepe este bine. În urma loviturii primite la genunchi în partida cu SC Oţelul Galaţi, Juan Bauza a efectuat mai multe investigaţii în urma cărora, staff-ul medical a ajuns la concluzia ca este vorba doar despre un hematom apărut în urma unei contuzii.

Astfel, sunt şanse să îl vedem pe Pepe în partida de miercuri din sferturile Cupei României, împotriva FC Voluntari, şi în acelaşi timp, să se numere printre titularii de lunea viitoare de la Iaşi, din SuperLiga”, e comunicatul oltenilor.

  • În cele 22 de meciuri jucate pentru FCU Craiova în acest sezon, Juan Bauza a marcat opt goluri şi a oferit şase pase decisive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri