Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Ibrahimovic spune că a avut mari probleme la genunchi: ”Nu am suferit niciodată atât de mult”

AC Milan Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20719575/1/twitter-ac-milan.jpg

Campion al Italiei cu AC Milan, Zlatan Ibrahimovic a anunţat pe contul său de Instagram că a suferit foarte mult din cauza durerilor de genunchi din a doua jumătate a sezonului.

Operat la genunchiul stâng în urmă cu câteva zile, Zlatan Ibrahimovic scrie pe Instagram că a suferit foarte mult în ultimele şase luni.

Am reuşit să mă antrenez cu echipa doar de 10 ori în ultimele şase luni... Aproape că nu am dormit şase luni din cauza durerii. Nu am suferit niciodată atât de mult pe teren şi în afara lui. Am transformat ceva imposibil în ceva posibil. În mintea mea, aveam un singur obiectiv, să-mi fac colegii de echipă şi antrenorul meu campioni italieni pentru că le făcusem o promisiune.

Astăzi, am un nou ligament încrucişat şi un alt trofeu", a scris suedezul pe contul său de Instagram.

AC Milan, campioană după mulţi ani 

Formaţia AC Milan, la care este legitimat Ciprian Tătăruşanu, a câştigat, duminică, pentru a 19-a oară campionatul Italiei.

În ultima etapă din Serie A, AC Milan, cu Tătăruşanu rezervă, a învins în deplasare echipa lui Vlad Chiricheş, Sassuolo, scor 3-0. Chiricheş a fost şi el rezervă. Au marcat Giroud 17’, 32’ şi Kessie 36’.

Rivala Inter Milano, cu Ionuţ Radu rezervă, a învins cu scorul de 3-0 echipa Sampdoria. Au înscris Perisic 49’ şi Correa 55’, 57’.

Tot duminică, Napoli s-a impus în deplasare în faţa echipei Spezia, scorul fiind acelaşi, 3-0.

Milan a încheiat campionatul cu un total de 86 de puncte, iar Inter cu 84 de puncte. Internauţii amintesc de un penalti apărat de Tătăruşanu în meciul din noiembrie cu Inter.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele