Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”În funcţie de ce transferuri se vor face”. Viitor incert pentru un fundaş de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21586094/1/fcsb.jpg

Nana Antwi (23 de ani) este un jucător în care FCSB şi-a pus mari speranţe. Fundaşul dreapta a fost achiziţionat de la Urartu, din Armenia.

MM Stoica a analizat randamentul fotbalistului ghanez şi a punctat că nu ştie deocamdată ce statut va avea în sezonul viitor.

”Nana Antwi a fost reţinut (n.r. în meciul cu Universitatea Craiova), nu ştiu de ce, ar trebui să-l întreb. Reţinut, el a jucat foarte bine în a doua jumătate, când a intrat la pauză la meciul cu Farul, la Ovidiu, a jucat foarte bine.

A avut un aport ofensiv substanţial. Acum mi s-a părut reţinut. (n.r. – e un jucător pe care vă bazaţi în sezonul vitor?) Depinde, în funcţie de ce transferuri se vor face. Are contract cu noi”, a explicat oficialul campioanei, pentru Orange Sport.

Fundaşul are un contract pe cinci ani şi jumătate la FCSB, iar clauza de reziliere este una uriaşă: 20 de milioane de euro.

Înainte să ajungă în România, fundaşul dreapta a mai evoluat la Young Wise FC, Lori Vanadzor, Losc Lille B şi Urartu, echipă pe care Farul Constanţa a eliminat-o în acest sezon din Conference League.

  • 7 meciuri a bifat în acest sezon Antwi la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele